Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukaként vannak hibáid?

Anyukaként vannak hibáid?

Figyelt kérdés

Mert nekem igen:

Úgy érzem nem foglalkozok eleget a gyermekemmel, és nem mindig biztosítok neki ingergazdag környezetet, mert néha lusta vagyok pl. kivinni.Vagy amikor már századjára sír aznap, akkor 5-10 percre rázárom az ajtót, mert már kivagyok. Tudom, ezek elég xar dolgok, de őszintén írom.. Persze vannak dolgok, amiket jól csinálok/ csinálunk, de most a "rosszabbakra" lennék kíváncsi.

Egy éves baba anyukája

2010. júl. 9. 22:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Persze, hogy vannak.
2010. júl. 9. 22:15
 2/18 anonim ***** válasza:
Mindegyiknek vannak.
2010. júl. 9. 22:16
 3/18 anonim ***** válasza:
Hajaj:) Mivel emberből vagyok, hibázok:) Néha elszakad a cérna, és teljesen értelmetlen módon kiabálok rá a gyerekre, hiszen lövése nincs, mi a bajom:) Szerencsére csak ritkán fordul elő. És néha unom 238-ára is elmondani ugyanazt, hogy tanulja, és inkább olvasok mellette a földön, amíg játszik, pedig foglalkozhatnék vele is:)
2010. júl. 9. 22:17
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
AKI AZT MONDJA, HOGY NINCS AZ HAZUDIK!!
2010. júl. 9. 22:18
 5/18 anonim ***** válasza:

Nincsenek. Én tökéletes vagyok.

Na peresze..

Mindenkinek vannak hiábi, mindenki hibázik, és nem is jó anya, aki nem érzi rossz anyának legalább néha magát.

Én már hetek óta gondolkodom, hogy kezeltetni kéne magam, mert ingerlékeny, türelmetlen vagyok, és ez nem jó senkinek, főleg a gyerekeimnek nem...

Minden reggel megfogadom, hogy másképp lesz, de valahol elszakad a cérna minden nap...

Éa szomorú vagyok és emiatt ideges. És ez megint nem jó...

2010. júl. 9. 22:19
 6/18 anonim ***** válasza:
19%

Bármi hisztije van,én felkapom megkérdezem: 'mi a baj szerelmem?'Ő elmondja és én megcsinálom,odaadom neki amit kér,kíván.Ez a legnagyobb hiba igen... de én nem tudok ellenállni neki :( Sajnos ez van.

36/N

2010. júl. 9. 22:20
 7/18 anonim ***** válasza:
Miért ne lennének? Emberből vagyunk mindannyian... Én is vagyok türelmetlenebb, néha elegem van mindenből (no, nem a gyerekeimből!), annyira , hogy legszívesebben világgá mennék. Ez természetes, mindenkinek vannak rossz napjai. Ettől még nem vagyunk rosszabbak, mint mások :))) Nekem 4 gyerekem van, igyekszem mindegyikkel elég időt tölteni, de sokszor érzem azt, hogy nagyon-nagyon kevés vagyok... aztán, mikor megölelnek, rám mosolyognak, rájövök, hogy így is szeretnek, ilyen tökéletlennek is :)
2010. júl. 9. 22:21
 8/18 anonim ***** válasza:

Mindenki ilyen türelmetlen? én nagyon türelmes vagyok:) sőt TÚL türelmes..

36/N

2010. júl. 9. 22:25
 9/18 A kérdező kommentje:

:)))

Azért ilyet én is csinálok :) De a nap végér már kikészülök kicsit.. Meg ma -számoltam, egy alkalommal 27x fordítottam vissza a konnektortól. És hiába vittem a szoba másik sarkába, 27-jére is visszasepert..... Járóka lett a vége.

Amúgy "kiskorában" ő is egyfolytában ölben volt minden nyikkra, amit utólag sem bántunk meg a férjemmel, de most már ezt nem igényli (ölbevételt), mást viszont igen.. :)

És nagyon kis hisztis ... Pedig fiú.. :)

Köszi a válaszokat, főleg aki leírta/leírja a hibáját!

2010. júl. 9. 22:27
 10/18 anonim ***** válasza:

szerintem ez természetes, én nem hiszem el, hogy van olyan anyuka, aki mindig mindent jól csinál a nap 24 órájában

ilyen nincs hidd el, emberek vagyunk, hibázunk, kifáradunk, türelmetlenek leszünk

én is sokszor csak ülök mellette mikor játszik (1 éves) és van hogy megszólalni sincs kedvem a fáradtságtól, nemhogy felpakolni és elindulni valahová, pedig tudom hogy kéne

és ha 27-szer el tudtad rángatni a konektortól, akkor annyira türelmetlen sem lehetsz :)

2010. júl. 9. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!