Van aki úgy érzi depressziós kismama? Várta a babát, de már nem?
én annak érzem magam, a kicsit szeretem nagyon, de valami megváltozott és mikor éjszaka órákon keresztül ordít akkor nagyon kész vagyok, ilyenkor teljesen elvesztem az eszem félek nagyon hogy akaratom ellenére bántanám.
a páromnak hiába mondogatom, hogy nem jó ez így, látom hogy nem érdekli a dolog nem fogja fel h teljesen ki vagyok merülve, szerinte nekem egész nap semmi dolgom és milyen jól el vagyok bezárva a házba, még ismerőseim sincsenek itt
Nekem még nem született meg, még az elején vagyok.
Nagyon sajnállak, a borzasztó az, hogy az apuka nem támogat, és nem érti meg, nem vesz téged komolyan...
hát ez borzasztó.nekünk is van már egy gyerekünk, de én megbolondultam volna, ha az elején így viselkedett volna velem , velünk. szereted még?ő?
ne aggódj, az változni fog hogy "türelmetlen" vagy, jobb lesz majd idővel, bár az nagyon megnehezíti a dolgod, hogy nem segít....
Mi terveztük a második babát, de hetek óta csak sírok, hogy nem akarom:(és ettől meg csak lelkiismeret furdalásom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!