Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Közöltem párommal hogy apuka...

Közöltem párommal hogy apuka lesz, de nem olya reakciot kaptam mint vártam. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Én 25, párom 30 éves. Tudtára adtam hogy apuka lesz,bár alig akarta elhinni.. S erre olyan reakciokat kaptam, hogy abortusz vagy szülés, ill megharagszok e rá ha azt mondja hogy vetessük el, meg hogy baráti körébe senkinek nincs, ill hogy akkor örökre együtt kellene lennünk, ill mi lenne a gyerekkel ha elválnánk? Én tiszta stresszbe vagyok emiatt, de nem tudom hogy mi legyen.. foglalkoztatja e a kérdés, vagy ráhagyja .. dehát ez nem ilyen egyszerű dolog. Amugy 3 éve vagyunk együtt
2013. okt. 30. 07:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
56%

Először is a védekezés közös feladat, nem a nőé elsősorban. Elvégre a szexhez is ketten kellenek, és a teherbe eséshez is!

Kedves Kérdező!

Egy dolgot kell most elfogadnod! Történjék bármi, ebben a történetben van egy ártatlan szereplő. A kisbabátok. Az ő érdekeit kell nézned, és az ő érdekeit védened.

Édesapával beszélgessetek sokat, vond be mindenbe ami a terhességgel kapcsolatos, ha nagyon ellene van és elhagy, hát menjen, de azért próbáld rábeszélni hogy a kicsivel tartsa a kapcsolatot.

Sajnos ha nem volt a terveiben, akkor nem tudsz mit tenni. de 25 és 30 évesen nincs indok elvetetni egy babát!!

2013. okt. 30. 11:04
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy a védekezés a nő feladata?

Komolyan az eszem megáll...

Egy gyerekhez két ember kell.

Nem értem, hogy 3 év alatt miért nem lehet a közös tervekről beszélni. Igen is meg kell beszélni egy kapcsolatban, hogy ki mit akar, és aszerint cselekedni meg védekezni.

Nem azt várni, hogy majd a másik tesz ellene....

2013. okt. 30. 11:40
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Hát először is ez szemétség, hogy csak úgy felcsináltatod magad. Előre miért nem beszéltétek meg. Biztos sose volt téma. Csak úgy sumákba !!! Ha igy lett volna nekem gyerekem rögtön ott hagytam volna mindegyiket.
2013. nov. 29. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!