Közöltem párommal hogy apuka lesz, de nem olya reakciot kaptam mint vártam. Szerintetek?
Először is a védekezés közös feladat, nem a nőé elsősorban. Elvégre a szexhez is ketten kellenek, és a teherbe eséshez is!
Kedves Kérdező!
Egy dolgot kell most elfogadnod! Történjék bármi, ebben a történetben van egy ártatlan szereplő. A kisbabátok. Az ő érdekeit kell nézned, és az ő érdekeit védened.
Édesapával beszélgessetek sokat, vond be mindenbe ami a terhességgel kapcsolatos, ha nagyon ellene van és elhagy, hát menjen, de azért próbáld rábeszélni hogy a kicsivel tartsa a kapcsolatot.
Sajnos ha nem volt a terveiben, akkor nem tudsz mit tenni. de 25 és 30 évesen nincs indok elvetetni egy babát!!
Mi az, hogy a védekezés a nő feladata?
Komolyan az eszem megáll...
Egy gyerekhez két ember kell.
Nem értem, hogy 3 év alatt miért nem lehet a közös tervekről beszélni. Igen is meg kell beszélni egy kapcsolatban, hogy ki mit akar, és aszerint cselekedni meg védekezni.
Nem azt várni, hogy majd a másik tesz ellene....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!