Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Oroszlán kisfiúk mamái,...

Oroszlán kisfiúk mamái, milyen személyiségjegyeket hordoz a kis oroszlánotok? Az enyém 3 hós.

Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 11:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ja, lemaradt, ő imád enni, bármi is legyen, falja a csípőset, a husit minden mennyiségben. Ő pl nem szopott, hiába akartam erőltetni, a kórházban cumisüvegből etették, és tudta, h az sokkal jobb. Fejtem a tejet, és üvegből adtam, míg volt, mert be sem kapta a cicit...Üvöltött, nem akarta, és ezt mindenkinek el is mondta:)
2009. nov. 16. 11:54
 12/12 A kérdező kommentje:
Mintha a kisfiamról írnátok néhányan.:))) Rossz evő Ő is, de nem az étvágya rossz, hanem olyan játékos, hogy minden más érdekli, az evés rovására. Ha "lenyugodott", akkor tudom megetetni.:) Nem eszik egyformán, van hogy egész de. nem hajlandó enni. Ő is akaratos, ha kell v.mi neki, az egyből, különben hiszti van, de nem sírás! Sírni nem nagyon tud, akkor sírt utoljára, mikor fájt a hasa újszülött korában. Inkább úgy mondanám, hogy próbál sírni, de nem nagyon megy neki, csak hüppög, kiabál. Nagyon édes!! Nagyon kedves mindenkivel, barátságos, imád kézben lenni, bárki felveheti, mindenkire mosolyog. Végtelenül kedves gyerek!:) A többi majd ha nagyobb lesz kiderül.;) Amúgy a Margitba szültem.
2009. nov. 16. 13:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!