Oroszlán kisfiúk mamái, milyen személyiségjegyeket hordoz a kis oroszlánotok? Az enyém 3 hós.
Nekem a fiam 15hónapos, nem ragaszkodik a rutinhoz. Amiket megszokott, azokhoz tartja ugyan magát, de semmi gondja új dologgal. Sokáig én etettem esténként, minden ellenállás nélkül az első alkalommal elfogadta, h az apja eteti már. Szereti, h valami állandó, pl az esti szertartás, behívnak puszit adni, kis csiki, apja teszi be az ágyba, de ha hétfőn nem érne haza a férjem, simán beletörődne, h én vagyok.
Nagyon szereti, ha középpontban van, sokszor előfordul, h idegeneknek produkálja magát, és utána tapsoltatja magát:)
Még nem tud beszélni, de már a saját nyelvén visszadumál:) Ha valami nem tetszik neki, nem lehet meggyőzni, h az úgy jó:)Egész korán elkezdte a hisztit, talán egy éves volt, nem engedtem neki semmiben, amit hisztivel akart elérni, ma már ha nem tetszik neki valami, szépen csendben lefekszik a földre, sztrájkol:)
Elsőre megért mindent, szeret segíteni, de csak akkor, ha utána taps van:) Önálló, egyedül iszik pohárból, egyedül kanalaz, öltözködni próbál, mindent áthúz a fején:)
Nagyjából ennyi:)
szia
15hónapos kisfiú.
rettentő,akaratos.mindig minden abban a pillanatban kellene.ha akar nagyon aranyosan szót ogad.szeret szeretni,bújni.ő is szereti a megszokott dolgokat,már ő írányítja este az ágyazástól a dolgokat,mert tudja mi következik.
nem jó evő,ezzel ti hogy álltok?
Szintén 3 hónapos oroszlán kisfiunk van. Ennyi idő alatt túl sok minden nem derült ki, de az biztos, hogy türelmetlen egy kiscsávó :) Még ki se nyitotta a szemét, de máris sír, amikor felhozzuk a sétából. Rögtön cicit akar és amíg nem kapja meg, addig nem nyugszik. Néha morcos, de azért egy jókedvű, mosolygós baba. Én és az apukája is elég makacs emberek vagyunk, reméljük, Ő nem lesz ilyen! :)
Hol szültél? Mikor?
3. vagyok, az enyémek is oroszlán az aszcendese is:)
Ha olyan napja van, mint ma, semmit nem hajlandó úgy csinálni, ahogy én akarom:)
Ő is szeret vezényelni, ő is ágyazáskor. Arról nem tudom leszoktatni, h a billentyűzetet, és az egeret ne bántsa:) Most is. Kiabálással semmit nem lehet elérni nála, mindig az van, h ő jobban tudja úgyis is:)
Lesz gondom vele, az tuti:)Ő is ideszalad egy-egy pusziért, de ha nem akarja, h szeretgessem, rúgkapál, fújtat mérgesen:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!