Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért gondolja azt sok anyuka,...

Miért gondolja azt sok anyuka, hogy a babának mindig szopnia kell?

Figyelt kérdés

Egészségügyben dolgozom és valamelyik nap fültanuja voltam egy telefonbeszélgetésnek. Az anyuka a babárol beszélt és boldogan mesélte, hogy a kicsi egész éjszaka szopott.

Szintén a napokban láttam, hogy egy anyuka még enni sem tudott mert ha nem a babájával volt elfoglalva akkor a telefon lógott a fülén.

Nektek mi erről a véleményetek? Szerintetek ezek az anyukák tapasztalatlanság miatt ilyenek vagy miért?

Ugye ti sem hiszitek el, hogy egy két napos baba egész éjszaka szopik?

2013. okt. 28. 12:39
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Nem, nem ezért volt elmebeteg, de ha olvastad volna az előző kommentemet, akkor tudnád, mire értem.
2013. okt. 30. 16:22
 42/42 anonim ***** válasza:
elolvastam,és nem láttam olyat amiért elmebeteg lenne,de a mi kórházunkban is ugyanez volt nagyon "értelmes,és jóindulatú" csecsemősök voltak,én csak nővérbarátnak hívom ezeket a kórházakat
2013. okt. 30. 16:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!