Miért gondolja azt sok anyuka, hogy a babának mindig szopnia kell?
Egészségügyben dolgozom és valamelyik nap fültanuja voltam egy telefonbeszélgetésnek. Az anyuka a babárol beszélt és boldogan mesélte, hogy a kicsi egész éjszaka szopott.
Szintén a napokban láttam, hogy egy anyuka még enni sem tudott mert ha nem a babájával volt elfoglalva akkor a telefon lógott a fülén.
Nektek mi erről a véleményetek? Szerintetek ezek az anyukák tapasztalatlanság miatt ilyenek vagy miért?
Ugye ti sem hiszitek el, hogy egy két napos baba egész éjszaka szopik?
De én elhiszem. Az enyém 2 naposan cicizett majdnem egész éjszaka. Lett is tejem bőven. Aludt, cicizett.
"Szintén a napokban láttam, hogy egy anyuka még enni sem tudott mert ha nem a babájával volt elfoglalva akkor a telefon lógott a fülén."
??? Mi a bajod ezzel? Nem értelek.
"Az anyuka a babárol beszélt és boldogan mesélte, hogy a kicsi egész éjszaka szopott. "
Tudod, hogyan kell beindítani a tejtermelést? Hogyne örült volna neki. Hát nem ez a "dolga"???
Anyám, többet inkább nem is reagálnék...
Hát az én kicsi fiam nem éjszaka, hanem napközben szopizott rengeteget... és nekem azt mondták a kórházban, hogy igény szerint szoptassak. Hát igény az volt....
Aztán úgy a 3. hét tájékán javasolta a védőnő, hogy térjek át a 3 óránkénti szoptatásra, nagyon kemény menet volt, de sikerült 1 hét alatt átszoktatni az új rendre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!