Normális vagyok? Megdobáltam a family frost-os kocsit.
Figyelt kérdés
Már kértem tőle, hogy ne a házunk közelében nyomja meg a zenét. Éjjel semmit sem aludtunk a babámmal. Jött, majdnem előttünk zenélt, a gyerek felkelt. Egy fakanalat kihajítottam rá az ablakból. Azt mondta, feljelent...2009. nov. 13. 15:24
41/46 anonim válasza:
Hogy vagy kedves kérdező?
Eltelt azért egy kis idő, kialudtátok már magatokat?
42/46 anonim válasza:
Remélem legközelebb te kölyködet dobálja meg fakanállal valaki amikor épp üvölt mert olyan kedve van...
44/46 A kérdező kommentje:
Húú, de jó régi kérdés ez. :D hogyhogy most írtatok? :)
Na, azóta még egy babám született, és a Familly F-os sofőrrel is tök jóban vagyunk, ugyanis neki is született egy kislánya azóta. Azt mondta, hogy mostmár megért. Szörnyű hasfájós babát fogtak ki szegények. Szoktam néha tőle vásárolni, és azt mondta, hogy bevallja, szégyenli magát mert, miután kértem tőle, hogy ne előttünk nyomja meg a zenegombot, direkt megnyomta többször is. :) Azóta nem itt nyomja az ablak alatt. :)
2012. szept. 2. 14:58
45/46 anonim válasza:
Nekem is most jutott eszembe visszaolvasni a dolgokat.. :)
Azóta nekem is van még egy picikém.. :)
Régebben jót nevettem rajtad.. :D
(Kriszta)
46/46 anonim válasza:
mekkora paraszt, hogy direkt ott nyomta meg... de isten nem ver bottal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!