Kertes házas kisbabás kismamák, titeket nem zavar a
family frost és társai zajok?
Figyelt kérdés
Mégcsak 2 hónapos a babám és sokat szoktam kitenni a teraszra aludni, mert csak a friss levegőn alszik el. A fűnyíró, kutyaugatás vagy autó és egyéb hangok nem zavarják, viszont a family frostra mindig felébred vagy a "hulladékot veszünk" vagy "krumlit tessék" hangos bemondós hangokra. Annyira idegesítő:) Tudom, nem lehet mit tenni. Ráadásul, szerintem a family frostnál már nagyon régóta nem vásárol senki...
Hé, mi szoktunk ff-t venni xD csak ők hozzák a kedvenc jégkrémem xD
Am meg tényleg zavaró lehet, de ez a kertvárosi élettel együtt jár. itt aváros közepén nem lehetne teraszra tenni egy gyereket, mert megfulladna szerintem annyira sok a kocsi.
2011. ápr. 14. 15:38
2/22 anonim válasza:
de, nagyon is.
nálunk vásárolnak is tőlük, tehát addig dudál, míg a süket néni a hátsó kertben is meghallja...
nekem személy szerint a mobilposta a kedvencem, mert mindig alvásidőben jön. ezúton is üdvözlöm, aki kitalálta!
az éles, hirtelen hangos zajra az én fiam is felébred, így én csak hétvégén altatom a teraszon.
2011. ápr. 14. 15:40
3/22 anonim válasza:
Oszinten szolva irigyellek, hogy csak ezek a zajok vannak nalatok. Mi tarsasban lakunk, felettunk egy idiota no, aki minden nap a kisfiam alvasidejeben kezdi a nagytakaritast, butorhuzogatast, erkelykorlat verdeseset, stb. :-(
Amugy a Fam.Frost-os auto engem is idegesitett. Felenk mar regota nem jar, mert senki nem vasarol..
2011. ápr. 14. 15:49
4/22 anonim válasza:
Már az agyamra mennek minden napra van valami.Vagy a gázos,family,hagymás kruplis ,halas,tejes,tápos.De lehet ,hogy még van.Kitudnám szurni a kerekeiket és az a rossz,hogy jön a jóidő és nyitva lesznek az ablakok.Még jobban befog hallatszani.
5/22 anonim válasza:
Hát városi vok,épp előbb szídtam a Family f-t,nyitott ablaknál szunyál kicsim,de arra a buta zenéjére mindig megriad,nincs mit tenni.Egyébként örülj,h csak ennyi a zaj,társasházban lakunk-vki mindig fúr,farag,kalapál vmit!!!Na,ez az igazán idegesítő,mert ff elmegy,de a fúrás marad....
6/22 anonim válasza:
De igeeeeeeen....ezért nagyon a bögyömben vannak!:)Ráadásul, a mamám még szólt is a drágalátos sofőrnek,hogy baba van a házban és tegye már meg, hogy nem a ház elött "szirénázik". Egyébként más hangra ő sem kel fel,még a kukásautóra sem.
2011. ápr. 14. 16:09
7/22 anonim válasza:
Ja szerencsétlen sofőr majd térképen bejelöli hol vannak gyerekek, bemagolja ki mikor alszik és ott nem zenél... Ugyan mit vártok? Ez az élet. Nem fog belehalni senki...
2011. ápr. 14. 16:24
8/22 kisnita válasza:
Azt hiszem ezen az oldalon olvastam egyszer, hogy egy anyuka fakanállal támadt a Family Fos kocsira :D Szóval bizonyára sokan vannak akiket idegesít. Engem szerencsére nem mert napközben már tavaly nyár óta nem alszik a kicsim, éjjel meg nem járnak felénk kocsiról árulni.
Mikor kicsi volt és aludt még napközben akkor is jártak ilyen kocsik, de nem emlékszem már, hogy felébresztették-e valaha...
A kedvencem egyébként a toll felvásárló, ordít a női hang a hangszóróból, hogy TOJJÚT VESZÜNK!!! Recseg-ropog össze vissza!:D A soron az összes kutya vonyít ha jönnek :D
2011. ápr. 14. 16:30
9/22 anonim válasza:
Nyilván nem kell lezáratni az utcát ,mert a fiam alszik, csak egy próbát megért. Különben engem is idegesít a zenéje, még kb. a 6.utcából is hallani.
2011. ápr. 14. 16:40
10/22 anonim válasza:
Engem is idegesít mikor felébreszti a gyereket, de ez van. A világ nem áll meg attól hogy szültünk egy babát. Neki kell alkalmazkodnia a világhoz és nem fordítva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!