1/3 anonim válasza:
Nekem CAM sport rész van, az nagyon jó, könnyű, kicsire lehet összecsukni. Viszont a kerekei nem túl nagyok, ha városban használod, ok, de kisebb bukkanókra is már eléggé ráz, mint általában a nem sport kerekű kocsik. Azt is tudom, hogy ehhez tartozik a CAM Bye Bye gyerekhordozó, ami nullás értékelést kapott a törésteszteken, szóval egy fillért sem éri meg kiadni érte, inkább vegyél hordozó nélküli kocsit, és egy jobb minőségű hordozót külön.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Nekünk ilyen van 3 éve nyúzzuk és most jön a következő gyerek, neki is tökéletes lesz.
A mózes kosarát lehet használni autóba is egy speciális övvel, sokkal jobb mint ülve szállítani a kis nyeklő nyakú gyereket.
A töréstesztről annyit, hogy karamboloztunk egy betonkeverővel.... stabilan megtartotta a gyereket, utána röntgeneztettük az ülést és semmi baja nem volt...
3/3 anonim válasza:
A sógoroméknak ilyen van. Imádják. Nagyon sokféleképpen tudják használni, jól néz ki és nagyon strapabíró. Szerintem jó választás lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!