Normális vagyok? Megdobáltam a family frost-os kocsit.
Hát nem tudom, nem látszanak túl szegénynek ahhoz hogy ne költözzenek el. Na mindegy. Lehet hogy gyerekem nincs (még vagy mert nem akarok, ez mindegy) de azért van róla némi fogalmam milyen is az altatás, mivel a nővéreim elmesélték milyen volt amikor kisbaba voltam, és aztán az utsolsó testvérem akkor született amikor én kiskamasz voltam. Tapasztaltam, hogy milyen ideges lesz az ember egy idő után, és hogy anyám kiakad...
Én megértem hogy zavarja őketi, de ha meg van engedve hogy arra járjon a kocsi akkor nem sokat tehetnek. Amúgy a vonaton kívül csendes a környék, egy szántóföld mellett van.
Köszi a további válaszokat!
Kedves Kutyás! Együtt érzek Veled, teljesen igazad van a kutyáddal kapcsolatban. Nálunk is családtag a kutya. Mélyen elítélem azt, aki ilyet művel egy állattal.
Az nem is zavar, ha a kutyák versenyt ugatnak, és arra kel fel a gyerek, mivel a kutyákkal nem lehet megbeszélni a dolgokat. Azonban feltételezem, hogy egy felnőtt embertől, akivel előzetesen kedvesen megbeszéltem, hogy ne előttünk zenéljen, elvárhatom, hogy megtartsa az ígéretét. (3 utcával arrébb is lehet hallani a hangját) Abban igazad van, hogy feszült vagyok, talán épp akkor nem is tudtam-ahogyTe írtad-logikusan gondolkodni, de Nálad is elszakad néha a cérna, vagyis úgy érzem elég gyakran, mert bár nincs gyermeked, úgy vettem észre elég sokat bántod a gyermekes anyukákat ezen az oldalon... (Felismerlek a stílusodról, a százalékodról, a történetedről. Azt hiszem egyszer egy kérdésre azt is leírtad, milyen sz@r gyerekkorod volt és ezért nem akarsz gyereket. Ha tévedek, akkor bocs, bár szerintem nem... Mindegy is...)
Hát biztos te is jobban ismered a gyerekkorom. :) Te megnyugtatlak semmi gond nem volt vele. Tudod van olyan ember aki teljesen normális és mégsem akar gyereket. És próbálok senkit nem bántani, de amikor rajtam röhögnek és azt kívánják abortált volna anyám pusztán mert én nem fogok szülni, akkor már (nem elszakad a cérna, mert ha nem akarom akkor nem érdekel) azt gondolom hogy aki nem beszél velem nomrálisan avval én sem fogom. Na mindegy ez nem tartozik ide, csak nem kell olyat mondani ami nem igaz. Ha valahol megmutatod hogy én idejöttem és minden előzmény nélkül bántottam (mert ugye mindenhol édes mosllyan fogadják az olyanokat mint én és nem köüködnek rájuk- én lennék a legboldogabb ha az előzőt csinálnák) is valakit akkor majd elnézést kérek.
És tudod itt olyan emberek laknak akik nem halnának bele a Rózsadombra költözni. Nézem ezt ki a minden évben másszínű házukból, a minden évben az állami ünnepségnél nagyobbra sikerült tüzijátékból meg a kocsiból és a panelház méretű betonkeverő kocsijukból. Magyarán ez egy ilyen sznob környék. Aztán a másik utca a főútra nyílik, aztán valahol buszmegálló van. Rengeteg zaj van mindenhol hacsak nem az erdő közepén laksz.
Csak ha belegondolsz, melyik tűnik normálisan: az aki dobálja a kocsit vagy az aki fagyit árul? Nem félsz hogy valaki ... néz emiatt? Én is megkérném szépen a vonatot hogy másmerre menjen, de nem kérem mert ez a munkája, úgy ahogy annak a kocsinak is. Hogy nézne ki ha minden anya megkérné hogy ne dudáljon ott? Én csak arra akarok kilyukadni, hogy neked szerintem nem lesz jobb tőle meg a gyereknek sem... Csak még idegesebbek lesztek... És ez nektek nem jó... Míg a kocsi? Lesz rajta egy karc legfelejbb. És? Neki nem lesz ettől rosszabb. És hát szerintem ha teheti az ember akkor magának ne ártson.
Tudod mit, kedves Kutyusos!
Hagyjuk! :)
Ha Te gyerek nélkül vagy boldog, az nekem is megfelel, mert hiszen, miért ne?! :)
Minden jót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!