Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális vagyok? Megdobáltam...

Normális vagyok? Megdobáltam a family frost-os kocsit.

Figyelt kérdés
Már kértem tőle, hogy ne a házunk közelében nyomja meg a zenét. Éjjel semmit sem aludtunk a babámmal. Jött, majdnem előttünk zenélt, a gyerek felkelt. Egy fakanalat kihajítottam rá az ablakból. Azt mondta, feljelent...
2009. nov. 13. 15:24
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
46%

Hát én is nevettem,poénos lehetteél miközben az ablakból kidobta a fakanalat.Kár hogy nem a csávót találtad el.Nem hinném hogy feljelent,hacsak nem íjedt meg tőled:)

És normális vagy,én is ezt tettem volna ha gyerekem lenne,és felébresztette volna.

22/L

2009. nov. 13. 16:21
 22/46 anonim ***** válasza:
61%
Én szétszedtem a csengőt,így aztán tőlem nyomhatják napestig;)
2009. nov. 13. 16:38
 23/46 anonim ***** válasza:
58%

Hát én sajnos nem értek veled egyet, mert egy hasonló anya miatt kellett végignéznem ahogy az 60 kg-os kutyájuk (én könnyebb vagyok nála. Csak hogy tudd milyen érzés, képzeld el -nagyon bocsi- hogy a szemed láttára ölik meg a gyereked) széttépi az enyémet. Merthogy minden nap elsétáltunk az utcájukban (fél perc míg elhaladunk előtte) és a kutyájuk ugatott ránk (vakkantott kettőt) és a gyerek nem tudott aludni... Miközben az én kutyám vonyított ő ott röhögött a gyerekeivel a nagy palotájában... Természetesen a felnőtt kigyúrt férfiak és a nagy kutyák sétálhatnak arra, csak egy fiatal lánynak mernek beszólni akinek térdik érő "cirkálója" van. Épp ezért sajna senkit nem tudok megérteni senkit aki azt hiszi hogy minden a gyereke körül forog. Én pl vasútállomás mellett lakom, ráaásul vastelep is van ahol minden héten azzal szórakoznak hogy egy markoló vaskorongot dobál a vasra hogy összelapuljon. És tele van az utca most született kisbabákkal. De úgy képzeld el, hogy jön a vonat és kb remeg az ágy (az hagyján amíg nem dudál) sőt tisztán hallani a szobából a bemondót. És egyiknek sincs semmi baja. És minden házban kutya van, sok egész éjszaka ugat a kinti kóbolrókra, és jön a bazi nagy kukás kocsi, és van amikor száguldoznak a kocsival (a port nem is számítva), kocsma van sarkon ahol sok buli van, szilveszterkor a szomszéd a házaink fölé lövi a tüzijátékot és a postás sokszor becsenget, a macskák nyervognak egész tavasszal, sőt valahol még egy liba is ordít éjszaka (kertváros). És ezt mégis mindenki elfogadja. Amikor egy gyerek megérkezik akkor nem csak érte élnek a többiek, neki kell alkalmazkodni. Egy egész világot nem lehet átalakítani miatta. Nem fog megállni a világ amikor a gyereked alszik. És ne felejtsd el, hogy másnak nem ő a legfontosabb mert a tiéd nem másé.

Természetesen ha a ház előtt megáll és fél napig zenél az más tészta. De tapasztalatom szerint az anyák kicsit túlbuzgók és túlidegeskedők, és felénk is jár ez a kocsi, de mindig mozog, ha pedig megáll valahol akkor nem zenél. És persze hallani akkor is ha 3 utcával arrébb jár, meg többször is elmegy mindefelé, de itt még egy anyának sem volt kifogása ellene. És minden tavasszal krpupmit, hagymát, cirkuszt reklámoznak ami még sokkal zajosabb mert beszél folyton, télen meg tüzifát és senkit nem zavar. Arról pedig nem ő tehet ha nem aludtatok. Vannak ilyen nehéz napok, de attól még mások élete nem áll meg. Bocsi ha nem értek egyet veled, de szerintem kicsit menj el szórakozni és pihend ki magad.

2009. nov. 13. 17:14
 24/46 anonim ***** válasza:
55%
Hát ez nem semmi még a könnyem is kijött úgyis sz.r kedvem volt de most olyan jót nevettem,bocs ezért az offért de igazad volt amúgy meg igen normális vagy egy anya sokmindenre képes hát még egy fáradt anya...:))))
2009. nov. 13. 18:44
 25/46 anonim ***** válasza:
16%
17:14-es neked van gyereked?nő vagy vagy férfi?
2009. nov. 13. 18:49
 26/46 anonim ***** válasza:
47%
megölték a te kutyádat azért mert sétáltál az utcába,és az ő kutyája ugatott és a gyereke nem tudott aludni?jol értelmeztem?3*elolvastam.valahol igazad van,de sajnos ezt nem tudod megmagyarázni egy anyának,mert egy kutya nem gyerek.persze nagyon sajnálatos,hogy ilyen megtörténhet,de az anyai érzések,féltések ellen nem sokat lehet tenni.Persze sokat esünk túlzásba azt elismerem.valamelyik nap épp egy templom elött sétáltam amikor elkezdett harangozni,mintha ott ülnék benne a harangba olyan volt a hangja,és ott emberek élnek,sőt kismamák,hogy hogy csinálják nem tudom,de tapasztalatból tudom,hogy egy rossz alvó gyerek anyukája,simán átharapja a torkát annak aki felébreszti a végre nagy nehezen,5 órája üvöltő gyerekét.sajnos ezt is meg kell értenünk.az egyik válaszoló.
2009. nov. 13. 19:01
 27/46 anonim ***** válasza:
37%

Én a csengőt téptem le a helyéből :D Most aztán nyomhatja bármilyen idióta. Már csak a liftet kéne kiiktatni, mert beleremeg az egész ócska betonépület. :)

Hajrá!

2009. nov. 13. 23:43
 28/46 anonim ***** válasza:
40%
A Family Frost egyébként is baromi idegesítő, akkor is, ha épp kipihent az ember, és nem alszik a babája. Fél hangerővel is pontosan hallaná mindenki, hogy jön. Nálunk túlordít mindent, ha jön, a tv-t is fel kell hangosítani, mert pld. nem halljuk tőle a híreket. Röhej. Nem is értem, miért nem lehet kisebb hangerővel érkezniük... Kommandós-fakanalas anyuka nekem is nagyon tetszik!!! :) Imádom az ilyen temperamentumos, belevaló csajszikat! :)
2009. nov. 13. 23:46
 29/46 anonim ***** válasza:
69%

Persze tudom, hogy a kisbaba feljebbvaló egy másik ártatlan élettől. De akkor miért csak az enyémet ölették meg? Ha? Ha igazuk lett volna akkor a nagy, menő kutyákkal sétáló kigyúrt kopaszt is eltették volna onnan. Természetesen fizettek rendesen miután feljelentettük őket, de ha egész életükben fizetnek, akkor sem tudják nekem megfizetni hogy minden éjszaka azt látom, ahogy a kutyám üvöltve vergődik a szájában! Majd ahogy a sebet vizsgálgatom ami majd teljesen átlyukasztotta a csípőjét... És ennyit ér egy élet az emberek szerint akik azt hiszik mindehatók. A kutyámért fizetnek pár tízezret, telik nekik a sokemeletes palotűjukból. Ha a kutyájuk engem is megharapott volna akkor meg már rég börtönben lennék, a kutya pedig elaltatva (nem mintha rá lennék mérges)! Hát igen, ez csak egy állat, van mááásik. Ja amúgy rám is lőttek ők csak akkor épp nem volt velem senki így nem volt tanúm, ez is vicces? Itt már emberről van szó.

Na mindegy. El tudom képzelni hogy mire képesek az elvakult anyák, de ettől függetlenül nincs igazuk, és visszavehetnének. Nekik ez vicces nekem meg borzalmas. Csak nekem ijesztő, hogy akinek gyereke lesz az ilyen ideges, logikátlan emerré válik? Már csak azért sem, mert ugye meg van engedve annak a kocsinak hogy zenéljen, ha igazatok lenne akkor nem lenne megengedve hogy zenéljen. Nem hiszem hogy sok ember érdekel, hogy valakinek a gyereke nem tud miatta aludni. Neki ez a munkája és nem törvénytelenül csinálja. Sajnáljátok tőle a pénzt? Ha nem zenélne, feleannyian vennének tőle. És még az anyukák panaszkodnak, hogy mások önzők... Mindegy hogy van-e gyerekem, a kutyám akkor is ugyanannyit ér ha van, ha nincs de azt elmondhatom hogy vasút miatt egysoros az utcánk, és mindenki ismer mindenkit, és kb minden második házban kisbaba született mostanában. És érdekes módon egyikük sem akar elköltözni, és egyikük sincs felháborodva hogy zaj van (fagyiskocsi, kukáskocsi, stb) Pedig ahogy látom elég sok gyerek alszik nehezen, teház biztos hogy közöttük is van. Épp mostanában építik az állomást, és aszfaltoznak reggeltől estig csinálnak valamit, de mindneki tűri, mert az élet nem áll meg a gyerek miatt. Nekem is rossz amikor egy hét nemalvás után dörömbölő fejjel it zajonganak, de én valahogy nem vagyok rájuk mérges, mert tudom hogy én csak egy ember vagyok, nekik is megvan a saját dolguk.

2009. nov. 14. 08:49
 30/46 anonim ***** válasza:
39%
Kedves utolsó kutyás válaszoló:Igenis nem mindegy hogy van e a gyereked mert ha nincs akkor nem tudhatod(ha van akkor bocs)hogy mit jelent altatni hosszú ideig...Viszont együtt érzek veled és nem találom viccesnek és én is tudom mit jelent elveszíteni kutyát aki családtag és úgy viselkedik szinte mint egy ember.De neked is meg kellene értened az anyukákat.És még az jutott eszembe hogy nyilván az ahol laksz egy zajos környék volt azóta mióta világ a világ és nyilván a gyerekes családok elköltöznének onnan ha tudnának mert biztosan nem kellemes.Viszont ha eleve csendes környéken lakik valaki akkor direkt azt választja hogy kímélje magát...Kicsit meg kellene változni az emberek hozzáállásának egymással szemben.Nem nézed a szomszédok című magyar sorozatot na oddan lehetne példát venni az együttélésből.Igaz kevés lehet ma már ilyen a valóságban de példának akkor is jó.7 és fél hós kislány anyukája
2009. nov. 14. 09:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!