Ilyen esetben együtt maradnál az apukával?
Hát szerintem itt nagyon szeretnek az emberek a "hagyd ott, keress másikat" szövegekkel dobálózni, de szerintem gondold át még egyszer.
Hiába közelít a párod, ha te nem vagy rá vevő. Tehát neked is változnod kell. Nem azt mondom, hirtelen kezd el szeretni az ölelését mert nyilván ez nem így működik, de változtatnod kell fejben. Ha azt a valakit keresed, akivel egykor megismerkedtél/összejöttél/randiztatok/elvarázsolt stb, akkor nagyot hibázol, mert az a valaki már nem létezik. Azóta már sok közös dolgon mentetek át, sokat változtatok mindketten. Mélyebb lett a kapcsolatotok, így hát ne is várd el, hogy remegjen a gyomrod és elálljon a lélegzeted ha közelít, mert az csak az elején van.
Egy más szinten vagytok, a sok közös tapasztalat, emlék miatt. Ha eldobod most ezt a kapcsolatot mert "jajj már nem szeretem", akkor egy másik emberrel, jó eséllyel ugyanide fogtok jutni idővel, és akkor megint ott lesz a kérdés. Elmenekülök vagy megoldom. Ha mindig váltassz, akkor soha nem tanulod meg megoldani a problémákat, és mindig ugyanoda fogsz kilyukadni minden pasival idővel.
És itt még egy szót sem beszéltem a gyerekekről, hogy nekik mi lenne a jó.
Nem azt mondom, hogy maradj vagy menj! Én inkább úgy fogalmaznék, hogy változtass vagy menj. Mert ezt nyilván meg kell változtani.
Ha a változtatás mellett döntessz (egy utolsó próba nem árthat), akkor viszont másképp kell hozzáállni mindkettőtöknek. Először is jó alaposan meg kell beszélni a problémát, mit vártok el a másiktól, mit hogyan szertnétek. Minden megbeszélésetek záródjon valamilyen eredménnyel, akármilyen kicsi is!!! (így úgy érzed haladtok előre) Aztán lehet gondolkodni az érzelmek felélesztésén is, randizzatok, legyen kettesben programok, szánjatok időt az intim életetekre is, legyen szex nélküli intim együttlétetek (ez most nagyon hülyén hangzik tudom, de semmi sem tud olyan izgató lenni, mint a "ma jól hangulatba hozzuk magunkat egy holnapi nagy szexhez" másnap tutira egész nap ezen jár majd a fejed) stb. És főleg legyetek jó barátok.
Szerintem ha még ennek ellenére sem tudsz érezni semmi szeretetet/szeretlmet a párod iránt, akkor válts és próbáld meg valaki mással majd idővel.
Igen, de azt hiszem, időt kérnék, mondjuk két hetet, hogy addig ne zaklasson az érzelmeivel. Lehet az a baj, hogy két gyerek is rajtad lóg, és már nem kívánod a plusz kontaktust. Néha a frász kerülgetett, mikor a kicsit fogni kellett babakorában, a másik meg rögtön az ölembe ült, ha tehette, erre meg még a férj is jött az igényeivel, hát sikítani tudtam volna, hogy még valaki hozzám ér, hagyjanak békén.
Ami tennék: magánidő, 1-2 nap, vigye el a gyerekeket kirándulni vagy mamához, és kettesben is töltenék vele időt.
Szerintem nincs veszve semmi, csak dolgozzatok rajta és néha passzoljátok le a gyerekeket, hogy legyen több időtök egymásra.
A 3-as válaszoló jól leírta.Adj még időt magadnak és ennek a kapcsolatnak,nem biztos,hogy akár egy 5 perces fellángolásért más iránt érdemes lenne veszni hagyni.És az utolsó is jól írta,lehet,hogy csak kis levegőre van szükséged,a gyerekek nagyon jól le tudják szívni az embert,bármennyire is imádjuk őket.Én is tapasztalom magamon,hogy mióta megvan a baba,pláne,mióta lépni sem tudok tőle,kevesebb ingerem/energiám van a férjemre,mint amikor nem lógott egész nap valaki az ölemben.
Próbálj meg valahogy visszatalálni hozzá,randizzatok,illetve magadban próbáld meg helyre tenni a dolgokat.Ha sehogy sem megy,és nagyon boldogtalan vagy így,utána gondolkozz a következő lépésen.
Szia
Azóra már eltelt pár hét, mi van veletek? Változott valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!