Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Együtt maradnál a pároddal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradnál a pároddal, ha belőled mindig a legrosszabbat hozza ki?

Figyelt kérdés

Szeretjük egymást, de olyan erős egyénisége van, hogy én eltörpülök mellette. Vigyáz rám és kimutatja a szeretetét, de épp a gondoskodó jelleme az,ami olyan rossz tulajdonságokat is előhoz belőlem, amik eddig nem voltak rám jellemzőek (kapcsolatfüggővé váltam, mellette csak szürke kisegérnek,plázacicának,butának,védtelenek és sebezhetőnek érzem magam)

Ő folyamatosan dicsér, de egyszerűen olyan erős személyisége van, jól menő karrierje, hogy mellette önbizalomhiányban szenvedek. Ti mit tennétek? Elhagynátok? Szakemberhez fordulnátok vagy megpróbálnátok magatok megoldani a problémát?

2013. máj. 21. 23:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem, én szeretek fejlődni a párom által/segítségével/hatására.

Ez a szituáció zavarna.

2013. máj. 22. 00:17
 2/8 anonim ***** válasza:

Kitalálom, jóval idősebb nálad?

Egyébként valószínűleg nem. Különösen a kapcsolatfüggőség és az önbizalomhiány aggasztó.

2013. máj. 22. 00:19
 3/8 A kérdező kommentje:
3 évvel idősebb csak. Ő biztat és lehetőséget ad a fejlődésre, sőt, segit is benne, de akkor is...:S
2013. máj. 22. 00:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Értem, hát, neked kell értékelni, hogy neked elég-e ez a szerep, az örök második. Vagy megtalálhatod azt a területet, amiben te vagy a jobb, és ahol kibontakozhatsz.
2013. máj. 22. 00:59
 5/8 anonim ***** válasza:

"Együtt maradnál a pároddal, ha belőled mindig a legrosszabbat hozza ki"

Nem maradnék együtt vele a helyedben.

2013. máj. 22. 09:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen kapcsolatba akkor van értelme benne maradni, ha a társadra feltudsz nézni,ki tudsz teljesedni, nálad homlok egyenes más van. Te csúszol lefelé.
2013. máj. 22. 09:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Naná, hogy! Sőt örülnék hogy ilyet találtam! Nálunk is hasonló volt a szitu, kicsit feszélyezett én állandóan attól féltem, hogy elhagy amiatt, hogy én nem vagyok annyira sikeres sőt kész csőd az életem. Nem akartam lehúzni őt. Valamennyire vitt felfelé hogy én is kezdjek már valami értelmeset az életemmel. Sajnos szakitottunk (nem emiatt). Szerintem enyhén szólva meredek emiatt szakitani valakivel hisz támogat, jót akar neked... Nőljél fel hozzá inkább és épitsétek együtt az életeteket!
2013. máj. 22. 10:10
 8/8 anonim ***** válasza:
végül mi lett? szakítottatok?
2014. jan. 10. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!