Együtt maradnál a férjeddel, csak azért mert babátok van?
Gyerekek miatt igen.
Ha nem lennének a gyerekek és esetleg lenne szakmám és eltudnék helyezkedni, akkor nem.
Én a helyedben a "felesleges" időmet, amit a gyereknevelésen kívül van, azt tanulásba ölném bele.
Ha már állítólag a férjed eltart és mindent megad, nem hinném, hogy ez gondot okozna neki.
Az én szüleim házassága 2 éves koromig volt jó. Közben éppen megérkezett a Húgom is -aki hál' Istennek megszületett, mert amúgy imádom-, viszont 12 éves voltam, amikor elváltak. Szóval 10 évet voltak együtt úgy, hogy nem volt jó a házasságuk. Anyu nagyon apura volt utalva, sajnos. Nem kívánom senkinek azokat a veszekedéseket, ordítozásokat, szoba összedöntögetéseket, amit lerendeztek ez alatt a tíz év alatt. Nagyon megviselt minket. Inkább engem, Húgom még nem nagyon értette, hogy miért van ez.
Amint tudsz, költözz el, mert a gyermekeid nagyon meg fogják sínyleni a dolgot, és most nem ilyeszgetni akarlak, de a mi esetünkben így lesz. Próbálj meg valami munkát találni minél előbb.
Sok sikert, kívánom, hogy hamar rendeződjön az életed!
Miért nem beszélitek meg a gondjaitokat, ahelyett, hogy veszekednétek!
Amit írsz, annak alapján semmi okod a válásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!