Együtt maradnál a férjeddel, csak azért mert babátok van?
Első vagyok.
Nálunk hasonló a helyzet:
Ház van hitellel, naponta többször veszekszünk, apukám nem él, anya külföldön, ausztriában dolgoztam, oda nem mehetnék vissza, itthon meg nem nagyon kapkodnak a kisgyermekes anyukákért a munkaerőpiacon. Amikor megismertem, eldöntöttem, hogy ha nem veszélyezteti a gyermekeim vagy az én testi épségem,játékgépezik vagy issza el a pénzt, én egy tapodtat sem mozdulok mellőle. Ennek lassan 6 éve. Azóta van egy lányunk, és én szeretnék még tőle babát a problémák ellenére is, mert nem rossz ember egyébként és szeretem. Néha agyamra megy, ennyi. Ez számomra még nem válóok. Sok van a vállán, és nem bírja az idegi terhelést, de attól még szeret...
Sajnos a körülményeitek áldozatai vagytok,én nem látom a helyzeteteket reménytelennek,a férjed valószínű felelősnek érzi magát a családja anyagi helyzetének megteremtéséért,nagyon frusztráló számára,hogy bár mindent elkövet mégsem azon a szinvonalon éltek amin szeretnétek,ez rengeteg párnál sorra szüli a konfliktusokat ,sokan emiatt válnak el,mert azt hiszik mással majd jobb lesz ,ahelyett ,hogy ezt a kapcsolatot próbálnák valahogy rendbehozni ,jobban megérteni egymást .
Én elsősorban mindenképpen a kapcsolat helyrehozatalát céloznám meg,okosan és együtt átbeszélve a későbbi lehetőségeiteket anyagiak terén és egymást támogatva átvészelni a jelenlegi anyagi nehézségeket .
Nagy felelősség két közös gyermek és ezért mindent,de tényleg mindent elkövetnék,hogy együtt maradhasson a család,csak legvégső esetben válnék el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!