Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te együtt maradnál azért a pároddal mert nincs rajta kívül senkid?
Figyelt kérdés
és semmid gyakorlatilag.
jelenleg nincs állásom ,barátaim sincsenek és már szerelmes sem vagyok. Hossz hónapok óta csak veszekedünk minden nap. Ő azt mondja szeret.
2013. febr. 21. 15:34
2/12 anonim válasza:
Semmi képp nem maradnék vele. Ha együtt éltek, akkor költözz a szüleidhez még újra talpra nem állsz. Ha meg nem éltek együtt, akkor egyszerűen szakíts vele. Ha valami nem megy ne erőltesd. Csupán elpazarolt idő az, amit az ember veszekedéssel tölt el. Keress az életedben új célokat. Nem könnyű, de ha ennyire rossz a helyzet, szerintem ez nem fog megváltozni jobbra. Én nagyon szorítok neked!!!!
3/12 anonim válasza:
A szerelem elmúlik, vagy átalakul, ahogy tetszik. Próbáltátok megoldani a problémákat? Mióta vagytok együtt? A kérdésedre válaszolva nem, én nem maradnék együtt így, barátokat és munkát szereznék sürgősen.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi de nincsenek szüleim.
együtt élünk igen.
2013. febr. 21. 15:41
5/12 anonim válasza:
Ha tényleg szeret mit veszekedtek,mi a probléma? Próbáltátok már megbeszélni?
6/12 anonim válasza:
velem nemrég hasonló dolog történt, azt mondta hogy már nem szeret úgy mint régen, s ezt a sok problémára fogta, most itt vagyok szüleimnél, de teljesen egyedül vagyok nincs rajtuk kívül senki akihez szólhatnék, egy barát sem :(, nagyon rossz érzés, kiutat egyenlőre nem találok, nem ajánlom ezt a helyzetet senkinek sem (22 F)
7/12 anonim válasza:
kettes vagyok. Sajnálom, nem akartalak megbántani.
8/12 anonim válasza:
Valamit ki kell találnod, mert ez így nem jó.
Gondolkozzál el, mit szeretnél, ahhoz mérten beszélj a pároddal. N
9/12 A kérdező kommentje:
Nincs semmi baj.
Igen próbáltam vele beszélni de úgy csinál mint aki meg sem hallja. Fogja magát kimegy és nem szól egy árva szót sem És ha mondok neki valamit akkor azt mondja neki mindegy az lesz mit én akarok nincs önálló véleménye. Két éve vagyunk együtt.
2013. febr. 21. 15:49
10/12 anonim válasza:
Én is voltam ilyen helyzetben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!