Baj, ha kisbabám minden nap csak cukros teát kap?
2 hónapos, csak tápszeres. A férjemmel ezen vitáztunk tegnap. Ő azt mondta semmi baja nem lesz. Én nem nézem jó szemmel amikor teáztatja, én a vizet próbálom inkább adni neki. A baba a teát nagyon szereti, viszont a vizet nem nagyon issza. Egyébként nem is tudom pontosan konkrétan miben árt ez a babának. Csak tudom hogy nem egészséges. Mi baja lehet a mindennapi 1-2 dl cukros-citromleves teától? Dagi lehet majd vagy cukorbeteg, vagy mi?
Köszönöm.
Ez azért durva, hogy egy 2 hónapos babának máris megtelepedett a szájában az összes fogrontó baktérium. Kérdezz meg egy fogászt, attól mert még nincs foga, a baktériumok ott vannak.
Jegyezd meg, fehér cukrot ne adj a babádnak olyan 18-20 éves koráig, de inkább később se!
A minap volt itt egy kérdés ahol mézes (igen mézes) cumit adtak egy babának mert drága anyuka ezt tanácsolta, mert az ő idejében.... Most komolyan, hova teszik az eszüket az emberek.
Régen pálinkás kenyeret is adtak a babáknak fogzáskor, ezt azért ki ne próbáljátok (meg fog nyugodni tőle a baba az biztos, de nem jó értelemben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!