Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj, ha kisbabám minden nap...

Baj, ha kisbabám minden nap csak cukros teát kap?

Figyelt kérdés

2 hónapos, csak tápszeres. A férjemmel ezen vitáztunk tegnap. Ő azt mondta semmi baja nem lesz. Én nem nézem jó szemmel amikor teáztatja, én a vizet próbálom inkább adni neki. A baba a teát nagyon szereti, viszont a vizet nem nagyon issza. Egyébként nem is tudom pontosan konkrétan miben árt ez a babának. Csak tudom hogy nem egészséges. Mi baja lehet a mindennapi 1-2 dl cukros-citromleves teától? Dagi lehet majd vagy cukorbeteg, vagy mi?

Köszönöm.

2013. okt. 7. 13:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Más: nem valószínű, hogy kizárják a lepontozókat, mert ezek csak balhét szítanak. Minél többen vitáznak tök mindegy miről, annál többen vannak az oldalon, és ez nekik a cél. Tehát próbáljatok nem odafigyelni a barom pontozókra.
2013. okt. 7. 14:45
 22/23 anonim ***** válasza:
Ilyen picinek hasfájós teát csak cukor és citrom nélkül szabad. Úgy nem lesz tőle semmi baja és hatni fog a hasfájásra.
2013. okt. 7. 17:04
 23/23 anonim ***** válasza:

Ez azért durva, hogy egy 2 hónapos babának máris megtelepedett a szájában az összes fogrontó baktérium. Kérdezz meg egy fogászt, attól mert még nincs foga, a baktériumok ott vannak.

Jegyezd meg, fehér cukrot ne adj a babádnak olyan 18-20 éves koráig, de inkább később se!

A minap volt itt egy kérdés ahol mézes (igen mézes) cumit adtak egy babának mert drága anyuka ezt tanácsolta, mert az ő idejében.... Most komolyan, hova teszik az eszüket az emberek.

Régen pálinkás kenyeret is adtak a babáknak fogzáskor, ezt azért ki ne próbáljátok (meg fog nyugodni tőle a baba az biztos, de nem jó értelemben).

2013. okt. 8. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!