2 hónapos, csak tápszeres. A férjemmel ezen vitáztunk tegnap. Ő azt mondta semmi baja nem lesz. Én nem nézem jó szemmel amikor teáztatja, én a vizet próbálom inkább adni neki. A baba a teát nagyon szereti, viszont a vizet nem nagyon issza. Egyébként nem is tudom pontosan konkrétan miben árt ez a babának. Csak tudom hogy nem egészséges. Mi baja lehet a mindennapi 1-2 dl cukros-citromleves teától? Dagi lehet majd vagy cukorbeteg, vagy mi?
Az elsővel értek egyet. Teljesen. Nem fejtette ki, de igaza van! A férjedet is meggyőzné, ha utána gondolna a dolgoknak!
2013. okt. 7. 13:32
12/23 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Mecsek Baby teáról van szó, hasfájós volt. Akkor mától csak vizet kap a babám. Ha megissza jó, ha nem, hát nem. Majd megszokja. A férjem nem agysebész, de azért nem is egy őstulok. Állítólag a drága édesanyja mondta neki, hogy cukrozni kell a baba teáját.
2013. okt. 7. 13:34
13/23 anonim válasza:
Én Milupa instant teát adtam neki, de csak 5 hónapso kora körül, azelőtt ő is tápszeres volt, de nem volt szomjas két etetés között. A teából viszont jóval kevesebb mennyiséget tettem mint ami a dobozon van, hétről hétre csökkentettem a mennyiséget és 9 hónapos kora körül már csak vízet kapott.
adhatod neki a mecsek teát, csak semennyi cukrot ne adj bele. Amíg nem ismeri meg a cukrot addig nem is fogja kívánni
2013. okt. 7. 13:55
16/23 anonim válasza:
Citrusféléket egy éves korig lehetőleg kerülni kell, mert allergizálnak. Így citromot sem tennék abba a teába. Legjobb a forralt víz neki.
2013. okt. 7. 14:03
17/23 A kérdező kommentje:
Már megint mindenki le lett pontozva. Én mindenkinek nyomtam egy zöld kezet (még az elsőnek is), mert nagyon köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak. Sziasztok.
2013. okt. 7. 14:06
18/23 anonim válasza:
Aki folyamatosan lepontozza azokat, akik a cukor ellen szólnak, legalább annyit megtenne, hogy leírná a véleményét? Nagyon érdekelne, hogy mégis mi lehet az az édes ízen kívül, ami a kristálycukor mellett szól egy újszülött számára?
2013. okt. 7. 14:07
19/23 A kérdező kommentje:
Én írtam egy email-t, és kérvényeztem, hogy a direkt lepontozókat szűrjék ki és zárják ki az oldalról. Ha többen ezt tennénk (írnánk ez ügyben), talán lépnének az üzemeltetők, és kitiltanák a direkt lepontozókat.
2013. okt. 7. 14:16
20/23 anonim válasza:
Magyarázd meg a férjednek, hogy a baba még nem tudja mi a különbség tea, és cukrozott tea között. A felnőttek tudják, és érzik, hogy az ízesített finomabb, de a gyereknek nem kell még az ízesítés. Ha iszik egy kis teát, az nem gond-szerintem, de nem kell ízesíteni. Azzal ráértek még. Ne a saját szájához ízesítse az ételeket.
Ma csak 1-2 deci, két hónap múlva ez már 3 dl lesz, egy fél év múlva meg még több. Minél később találkozik ezekkel a dolgokkal, annál jobb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!