9 hetes kisbabám már lassan 1 hete nem kakil kizárolag csak anyatejet kap! Már adtunk neki cukros kamilla teát de semmi! Laevolac szirupból mennyit kell neki adni?
A cukros lötyiket felejtsd el!
A Laevolac nekünk aznap segytett, de úgy tudom az nem adható ilyen pici babának!!!!
Valószínű nincs gond, jön majd a kaki, anyatejes, tehát nagy gond nem lehet. Hívd fel a védőnőt vagy a gyerekorvost.
Ha nem fáj neki és nem erőlködik, akkor ez nem gond.
Azt jelenti, hogy jól felhasználja az anyatejet a szervezete!
Ha kínlódik és görcsöl a hasa, akkor persze nem ok.
Anyatejes volt a kislányom és volt, hogy 10 napig nem kakilt!!!! Szépen hízott, a doktornőnk nem talált nála semmit. Mikor elkezdtük a hozzátáplálást, megoldódott, napi 2x is jött a kaka. :)
Ne adj neki cukrosat. ha fáj a pocakja, akkor tornáztasd, hőmérőzd, szélcsövezd, adj kamilla-köménymag tea keveréket, de cukor nélkül.
Ne haragudj,de egy hülye vagy.Ugyanis
1, Orvos,védőnő mi a retkes f.szomnak van?Igaz is,hiszen itt a gyik.hu,mint házi orvos.
2, Anyatejes pici babának 9 hetesen nem szoktak mindenféle löttyöket adni.Ez majdnem olyan,mint az egyszeri idióta a kecsketejjel,meg a tehéntejjel.
De hogy ne csak szidjalak: az anyatejes kisbabáknak az anyatej fedez mindent.Hozzá lehet táplálni fél éves kortól(most,mikor én voltam kölök,akkor 4 hónapos kortól lehetett anyám szerint :) ),de 9 hetesen az még odébb van.Ilyenkor ha gebasz van,akkor tápszer-kiegészítést adnak.És anyatejes babáknál ha egy héten egyszer kakil,még az is természetes.
Mostanra már lenyugodtam,bocsi,csak szúrta a szemem,hogy itt kérdezel és nem ott,ahol kell.És még azt akarom tanácsolni,hogy ha nem tudsz valamit,akkor ne kezdd el össze-vissza etetni a kiskölköt,mert a szervezete még nem tudja megemészteni rendesen csak az anyatejet.ne kínozd szegénykét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!