Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik a legjobb bébiétel?

Melyik a legjobb bébiétel?

Figyelt kérdés

Nekem eddig a Hipp-et mondta az összes ismerősünk,de nagyon tanácstalan vagyok ebben a témában.

Most 3 hónapos a lányunk,a kezdettől fogva tápszeres és 4 hónapos korában már elszeretném kezdeni a hozzátáplálást.

2013. okt. 4. 13:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
utolsó vagyok, még annyit, hogy 4-5 hónaposan lehet hogy 1 üveg étel már nem lesz neki elég, és így tölthetsz az etetéssel közel 1 órát mire jóllakik, és említetted hogy nincs időd...meg azért gondoljunk bele, olyan mintha mi folyamatosan tejberizst, meg ilyeneket ennénk, ami azért egy idő után nem egészen laktató...
2013. okt. 5. 13:21
 22/24 anonim ***** válasza:

Jók a bébi ételek, én is adtam a kisfiamnak. (Hipp/Kecskeméti, Univer) Az Univernek a főzelékeit jobban szerette, a Kecskeméti-nek a gyümölcseit szerette. DE!!!

Most 1 évesen már alig állnak rendelkezésre bébiételek a boltokban ugyanis azok nagy választékban 12 hóig vannak. 12 hó felett pedig nagyon nem is láttam bébiételt. Én eddig is főztem neki, de most már muszáj lenne. Felnőtt kajákat eszik nagyon kevés sóval, illetve cukorral.

A rendelt kaja nem lesz jó neki, mert túl sósak-cukrosak. A rendelt kajához kicsi lesz, a bébikajához meg nagy.

2013. okt. 5. 13:26
 23/24 anonim ***** válasza:
27%
Akármilyen jómódú egy család, az anyának kötelessége főzni a gyerekére! nem egészséges az éttermi marhaság egy ilyen kicsi gyereknek.
2013. okt. 5. 14:08
 24/24 anonim ***** válasza:
Egyébként a tejpépeket is kipróbálhatod. Nem kell üveges bébiétellel kezdeni. Sinlac, Milumil vaníliás tejpép. A fiam imádja, imádta.
2013. okt. 6. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!