Melyik a legjobb bébiétel?
Nekem eddig a Hipp-et mondta az összes ismerősünk,de nagyon tanácstalan vagyok ebben a témában.
Most 3 hónapos a lányunk,a kezdettől fogva tápszeres és 4 hónapos korában már elszeretném kezdeni a hozzátáplálást.
Jók a bébi ételek, én is adtam a kisfiamnak. (Hipp/Kecskeméti, Univer) Az Univernek a főzelékeit jobban szerette, a Kecskeméti-nek a gyümölcseit szerette. DE!!!
Most 1 évesen már alig állnak rendelkezésre bébiételek a boltokban ugyanis azok nagy választékban 12 hóig vannak. 12 hó felett pedig nagyon nem is láttam bébiételt. Én eddig is főztem neki, de most már muszáj lenne. Felnőtt kajákat eszik nagyon kevés sóval, illetve cukorral.
A rendelt kaja nem lesz jó neki, mert túl sósak-cukrosak. A rendelt kajához kicsi lesz, a bébikajához meg nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!