Melyik a legjobb bébiétel?
Nekem eddig a Hipp-et mondta az összes ismerősünk,de nagyon tanácstalan vagyok ebben a témában.
Most 3 hónapos a lányunk,a kezdettől fogva tápszeres és 4 hónapos korában már elszeretném kezdeni a hozzátáplálást.
Köszönöm az eddigi válaszokat,így legalább már tisztábban látok ebben a témában.
Nem csak azért nem főzök,mert nem tudok,hanem mert időm sincs rá.Mi is étteremben eszünk a párommal (jó hírűekben,nem útszéli büfékben)vagy ha nincs kedvünk sehová menni,akkor rendelünk.
Ha pedig már nem lesz jó a kislányunknak az üveges bébiétel,akkor majd neki is rendelünk,ennyi.
Ja, hát gazdagék megtehetik....
Vegyél Hipp-et, nektek az való.
Ár-érték arányban a DM-es termékek jobbak, de a sznoboknak a Hipp való.
8 hónapos volt, amikor elkezdett üvegeset enni. A 8 hónapos babakajákat ette anno a kislányom (azoknak már ízük is van), a korábban adhatók nem ízlettek neki. Addig én főztem neki, de mi 6 hónapos korától hozzátáplálunk. Amit szeret:
Univer Tök, spenót, zöldbab, cukkinis húsos
Kecskeméti cukkinis, őszibarackos húsos, hawai, mandarinos húsos
A gyümölcsösből bármelyiket, műzlis, joghurtos, túrós (talán a Nestlé cseresznyés nem jött be neki)
Ebédre üvegeset kap, utána az én ebédemből is eszik. Még anyatejes, 15 hónapos. Vacsorára Sinlac pép, reggelire felvágott, májkrém, virsli. De nagyon félreszaladtam a válasszal. :)
Nem gondolom magunkat sznobnak azért,mert a párom sokat keres és megengedhetjük magunknak azt,hogy ne kelljen a konyhában állnom folyton,helyette csinálhatok mást is.
Irirgy vagy,14:47, vagy mi a gond?
A többieknek nagyon szépen köszönöm a válaszokat,tényleg nagy segítséget kaptam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!