Ti hogy viszonyulnátok az anyósotokhoz, ha nem látogatná a kislányotokat? (egyetlen unokáját)
Figyelt kérdés
1 kerületnyi távolságra lakunk egymástól, lányom 8 hónapos, lassan 2 hónapja nem jött le megnézni. Nyáron mi voltunk háromszor. Férjemmel volt korábban nézeteltérésük, de ez indok lehet?2013. szept. 23. 07:15
11/17 anonim válasza:
Hé!!!!!!! Nekünk közös az anyósunk? :)Mintha róla írnál.
12/17 anonim válasza:
Nálunk is ez van. Ha mi megyünk, akkor látják az unokákat, ha nem akkor nem. Az fáj, hogy a legkisebbem már 5 hónapos és még egyszer sem látták!!!
A születése után a férjem összekapott valamin az anyjával, azóta nem beszélnek. Nekem ez jobban fáj mint a páromnak, rossz érzés, de ez van.
Csak annyit mondhatok, hogy én majd nem ilyen nagyszülő szeretnék lenni!
13/17 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy ezt nem várhatod el senkitől, még a nagymamától sem. Ha Ő nem akar menni, akkor annak oka van. Vagy kiderítitek mi ez az ok, és próbáljátok megoldani, vagy beletörődsz a helyzetbe.
14/17 anonim válasza:
Nalunk sem volt mar 1 eve.Engem bant a dolog.Anyosom mar nem dolgozik,tekereg mindenfele de unokazni nem jon.
15/17 anonim válasza:
van egy 11éves lányom, az apja meghalt még a terhességem alatt. a szülei eleinte látogatták a gyereket, de az évek alatt elmaradoztak. mostanra odáig jutottunk, hogy van egy 1éves kisfiam és azt se tudták, hogy terhes voltam egyáltalán... pár éve még telefonáltak a lányom szülinapján, karácsonykor vagy vmi, de mostmár abszolút semmi. nem az a legjobb kifejezés, hogy bánt a dolog, hanem egyszerűen nem értem, hogy lehetnek ilyenek. de én úgy vagyok vele, hogy a lányomnak ettől nem kevesebb. az én családom szereti.. nem neki kevesebb két nagyszülővel, hanem nekik kevesebb egy unokával. eszem ágában nincs őket keresni és erőltetni rájuk a gyereket. pedig szép kislány, jó tanuló, olyan gyerek akire büszkék lehetnének. hát ez van, vannak ilyen emberek.
16/17 anonim válasza:
15 ez már csak azért is durva, mert a lányod az utolsó élő darabka a saját fiukból. Már csak ezért is érdekes, hogy nem ragaszkodnak hozzá. Még, ha veled nem lennének jóban, szerintem akkor is az lenne a természetes, hogy tudni akarják vajon olyan-e mint a fiuk, mesélnek neki róla stb. Olyan érdekes, hogy csak így elengednek egy ekkora dolgot, ami a fiuk után még maradt volna nekik...
17/17 anonim válasza:
bennem ugyanez az értetlenség van, mint benned, 16-os...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!