Ti, hogy viszonyulnátok a babához?
Párodnak lenne egy 3 hetes fia es az anyja halala miatt hozzátok kerülne?
Egyutt eltek mar vele,7 hónapja vagytok együtt fél éve éltek egy háztartásban.
És a szüleitek,hogy fogadnák szerintetek?
Vagyis a gyerek fogantatása utáni 2. hónapban már összejöttél a pasival, aki ráadásul jóval idősebb nálad, mivel te még iskoláskorú vagy, max. a 20-as éveid elején mivel a szüleid hatása alatt élsz még.
Gratulálok!
A párodhoz tartozik. Vagy kellenek mindketten, vagy egyikük sem.
Remélem, a párod nem gondolkozik...
Anyjaként szeretném és nevelném!De ez én vagyok.Imádom a gyerekeket.Bárkiét felnevelném!
A szüleim véleménye nem érdekelne,hisz felnőtt ember vagyok már!Tudok felelősségteljes döntést hozni.
Nekem is az jutott észbe először, hogy a lepali ott hagyta a terhes feleségét...
Én egy ilyen Palival össze se jönnék...
De hogy a kérdésre is válaszoljak, mivel ilyen picit kap az ember, ugyan úgy szeretném mint a sajátom...
De pl. Ha én meghalnék, a babát a szüleim nevelnék fel, nem a pasi, a csajjal akiért elhagyott.
Barátnőm hozzá ment egy palihoz, aki megözvegyült, 2 gyerekkel maradt magára, barátnőm nagyon szereti a gyerekeket!
Nem voltak együtt és nem volt a felesége , a lány anyjáék is akarták a babát de a párom nem adta.
Tudom nem úgy tűnik de nagyon felelősség teljes, és végig a lány mellett állt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!