Ti, hogy viszonyulnátok a babához?
Párodnak lenne egy 3 hetes fia es az anyja halala miatt hozzátok kerülne?
Egyutt eltek mar vele,7 hónapja vagytok együtt fél éve éltek egy háztartásban.
És a szüleitek,hogy fogadnák szerintetek?
Ezt mégis hogyan hoztad össze? Felcsinált egy nőt,de veled járt rá két hónapra.Közben a nő kihordta a pasi gyerekét,de a pasi még mindig veled járt.A nő meghalt,így a gyerek hozzátok került?Jól értelmezem?
Ha igen,egy ilyen férfiban nem bíznék meg,aki inkább mással van a gyereke anyja helyett (márpedig veled volt a terhes nő helyett).Egyébként nyilván felnevelném a picit és szüleim se itélnének el se engem,se a picit,maximum a férfit,hogy hülyét csinál belőlem.De ha tényleg jól értelmeztem az irásodat,akkor te is nagy h...e vagy,hogy egy olyan férfival összejöttél,összeköltöztél aki csinált valakinek gyereket és otthagyta érted.=Tehát neki nem fontos a gyereke se,hisz ha az anyja élne,akkor vele hagyta volna és inkább veled szórakozgatna.
Juj...:D
Teljesen vilagossan irtal..:) En legalabbis ertem..H hozzatok kerult a baba,es szereted a parod,akkor szerintem egy kicsi embert is meg lehet szeretni es felnevelni!Ha tenyleg szeretitek egymast akkor nem aldozat!35hkm
En nagyon szeretnem azt a Kisembert. Nevelnem, mintha anyja lennek. A nagyszuloket mindig orommel fogadnam megha nem is olyan kedvesek, a gyermeket ugy nevelve, hogy ok nagyon fontosak.
Te leszel az Anyukaja akihez ragaszkodni fog de nagyon. Remelem a parod is nagyon komolyan gondolja veled es hosszutavon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!