Megleptétek valamivel kislányotokat nőnapra? Ha igen, mivel?
Rendes apukák!
Nálunk sem nekem, se a kislányunknak. Még egy böffentés sem:-(
Most telt be a pohár!
Harmadik válaszolónak üzenem, hogy azért ne vegye ezt a nőnapot olyan komolyan! Az én férjem is elfelejtette volna, de szóltam neki az anyukája miatt. Tényleg nem magam miatt szóltam neki, én teszek a nőnapra egyébként.
Megnyugtatlak, az én férjem is állandóan elfelejt minden fontos alkalmat.. De nem ez a fontos, hanem az, hogy jó társad legyen! :)
6-osnak:
Aranyos vagy, köszönöm, de nálunk elég sok a probléma, baj, és ahelyett, hogy tenne a kapcsolatért, ilyenekkel még jobban szétzúzza. Lépnem kell lassan, ki kell tennem a szűrét:-(
3.5 éves
Pici tábla csokit és egy szál rózsát kaptunk mindketten, plusz ő az oviban kapott egy szál kicsi fehér tulipánt is.
Valószínűleg egyedül maradok a véleményemmel és a 0%-omall, de én ellenzem, hogy a kislányokat "nőnek" tekintsük. Vagy akkor gyereknapot nem tartatok?
A gyerek maradjon gyerek. Főleg pár évesen. Majd tizenéves lesz, annak is a végén, majd tarthat nőnapot.
Nem is értem, hogy tekinthet egy apuka nőként a kislányára, és itt tartózkodnék a perverz gondolatoktól, pusztán annak adnék hangot, hogy nem tartom helyesnek.
Vajon nőnek gondoljuk-e majd a 12-13 éves kislányunkat, amikor bemászik a "barátja" ágyába? Pedig mi adtuk alá a lovat évek óta, hogy ő "nő".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!