Anyukák, akik 2. babátokat várjátok, emelgetitek a kisfiatokat/kislányotokat? Vagy hogyan oldjátok meg?
Segítség nélkül sehogy. Én is emelgetem, játszótéren van, hogy percenként.
Pelenkázásnál, kocsiba tevésnél, ha elesik, stb.....
Én is félek.
Ő lenne a 3. babánk.
A nagyfiúnkat (3év) már szerencsére nem kell emelgetni, de elég lefáraszt egész nap:)
Normális a terhességed? Mert ha igen, akkor semmi bajod nem lehet attól, hogy fölemeled a nagyobbat!!! A nőgyógyászod kissé hülye. :-( Ha valamiért veszélyeztetett vagy, akkor értem, de nem írtál ilyesmit.
Egyébként én 36 hetes kismama vagyok és napirenden emelgetem a csaknem négyéves lányomat és a 21 hónapos fiamat. Köszönjük, jól vagyunk. :-)
Ha nincs konkrét oka annak,hogy ellenzi az emelgetést,akkor nyugodtan felemelheted! Én is emeltem amikor csak kellett.. Az első trimeszterben igyekeztem a lehető legkevesebbet emelni- korábbi vetélés miatt-,de utána már rendesen emeltem. A harmadiknál is így volt, akkor a nagyokat a kádba,a középsőt az etető székébe,vagy ha le akarta kapcsolni a villanyt...
Nem biztos,hogy a nyilalás a lányod felemelésétől volt!!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Üdv:3 lányos
A kisfiam 11 hónapos volt, mikor pozitív lett a teszt, és 20 hónapos, mikor megszületett a tesó.Mivel nem voltam veszélyeztetett terhes, végig emelgettem. (ő akkor szintén ilyen 12 kg körül volt)
Én mindkettőt túl is hordtam, szóval előbb sem lett meg a baba emiatt.
Lányunk 2 éves lesz júniusban, 11 kg. A kisöccse jövő héten születik, 38 hetes terhes vagyok most. Én is emelgetem a kislányt, szinte végig a terhesség alatt emelgettem. Persze amikor a Párom nem dolgozik, mindenben segít, de 3 műszakra jár, így sokat vagyok kettesben a kislánnyal. Játszótér, fürdés, etetés, ha felmászik az asztalra :) Szóval sokat emelgetem. Én veszélyeztetett terhes vagyok (autoimmun betegség miatt), de nekem az orvos nem mondta hogy ne emeljem. Persze ha érezném hogy emeléskor bármi rossz érzés van, akkor jobban vigyáznék.
Kitartást Neked és boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!