Kisfiatokat mikor vitte először apa locsolkodni? Mennyi idős volt akkor?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 8. 16:40
1/11 anonim válasza:
Tavaj voltak először, akkor volt két éves!
2/11 anonim válasza:
15 hónaposan hozta át a kisfiát a szomszéd először :)))
3/11 anonim válasza:
Egy éves koruk után, már mindegyik ment és nagyon élvezték.
4/11 anonim válasza:
2 évesen, de akkor még csak 2-3 rokonhoz, ahol verset ugyan nem mondott,de nagy izgalommal elfogadta a csokitojást... én még ezt egy kicsit korainak tartottam,de azóta eltelt 3 év,és most már nagyon élvezi. :)
5/11 anonim válasza:
Augusztusiak az ikerfiaink, az első húsvétjukon (amikor 8 hónaposak voltak) még nem, de 1 évvel később, tehát kb. másfél éves korukban már mentek vele, és ez azóta is így van. :)
6/11 anonim válasza:
Holnap lesz az első húsvét és egyben locsolkodás is.(9hós)..:)
7/11 anonim válasza:
Kisfiam 11,5 hónapos lassan,holnap meglocsolja a párom családjában a lányokat,mert eljönnek hozzánk,de az én családomhoz sajnos nem tudunk haza menni 150km,így őket csak jövőre.
8/11 anonim válasza:
Kisfiam 6 hónapos volt az első húsvétján, már akkor is "locsolkodott". Tavaly már élvezte is, idén meg nagyon várta már (ma mentek locsolkodni, mert holnap elutazunk).
9/11 anonim válasza:
7 hós volt, a nagyját végigaludta :D
10/11 anonim válasza:
Picurkám tegnap volt 1 hónapos,és ma apa átviszi a szomszéd nénihez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!