Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A nagymama/nagypapa hogy...

A nagymama/nagypapa hogy szólítja a kisfiatokat/kislányotokat? A nevén, vagy unokámnak, hogyan becézi?

Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 14:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
A nevén...
2010. nov. 22. 14:44
 2/17 anonim ***** válasza:
Kisfiam 11hónapos!Édesanyám cicukának szólítja édesapám meg legénynek!:) Olyan aranyos mikor mondja neki hogy na gyere legény!:)
2010. nov. 22. 14:44
 3/17 anonim ***** válasza:
Zolika, vagy baba. Néha más becenéven szólítják, pl. lurkó.
2010. nov. 22. 14:48
 4/17 anonim ***** válasza:
Atinak szólítják leginkább, de kisunokámat is szoktak neki mondani.
2010. nov. 22. 14:50
 5/17 anonim válasza:

jujj hát nekünk egy csomó becenevet adott a papánk:)

Mi őt csak Pappinak hívtuk, de volt egy időszak mikor nagyon szerettem UNOzni és viccesen jött ki hogy UNOkám akkor így hívott de különben volt mikor csak Rózsinak vagy Sárinak(amúgy nem így hívnak), de azt szoktuk is kiabálni az aluljáróban hogy Rózsi vagyok:D:D:D

A tesómat nagyon sok féle képpen hívta mint például Trubadúr......és nagyon szerettem Őt.

2010. nov. 22. 14:51
 6/17 anonim ***** válasza:

nálunk a nagyszülők sajnos mindig más nevet mondanak, valamelyik más unokáét, de biztos hogy nem a gyerekek nevét

mi megértjük, mert idősek, de a gyerekek nem értik

2010. nov. 22. 14:52
 7/17 anonim ***** válasza:
Betti, Bettuci, cicukám, babám :))
2010. nov. 22. 14:53
 8/17 anonim ***** válasza:

Az én szüleim: becézgetik a keresztnevét vagy épp egy rá jellemző tulajdonságot stb, a keresztnevén konkrétan csak ritkán szólítják, kisunokámnak,unokámnak soha nem hívják.

A párom szülei: nekik egyszerűen csak "kisfiú". Leginkább azért idegesít, mert a többi unokájukat tudják a keresztnevén szólítani. Ha esetleg mégis a nevét mondják, tutira eltévesztik, pedig nincs egy különleges bonyolult neve... Ez a kisfiúzás szerintem személytelen és idegenekre szokták használni, nem a saját unokájukra. Ők amúgy nem idősek.

2010. nov. 22. 15:01
 9/17 anonim ***** válasza:
szüleim a becenevén :) apósom többnyire sehogy, ha megyünk le is lép... anyósom meg inkább hogy nem szólítja? :D uh szegény kicsim, 5 percenként kitalál rá valamit :)
2010. nov. 22. 15:02
 10/17 anonim ***** válasza:

Anyósom apukázza! Kivagyok tőle! Jön be az ajtón már kiabál...: "Mi van apuci/apukám?"

Az idegesit h a párom is sokat hallja és ő is átvette...:(

2010. nov. 22. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!