A 7 hós babám kaphatja a Dr. Lenkei féle vitaminokat?
Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 09:15
1/8 anonim válasza:
NEEEEEEEEE.-
vitamintúladagolás. még felnőttnek sem ajánlom.
főleg nem beszélve arról, hogy a pénz, amit kiadsz a "gyógyszerért", az folyik befelé a szcientológia egyháznak, akik meg emberéleteket tesznek tönkre, nem is akárhogyan.
2/8 anonim válasza:
Szerintem se. És igaza van az előttem szólónak.
3/8 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert monták hogy adjak a gyereknek mert hogy ebbe minden vitamin benne van és az ismerősöm is adja a gyereknek, de én nem nagyon merek ilyesmiket adni!
Inkább kapjon gyömölcsöket, meg zöldségeket!
2009. nov. 5. 09:30
4/8 anonim válasza:
Nekem azt mondta ott az eladó, hogy 10kg felett lehet adni. Különben én adnám de még csak 7200g a 8,5 hósom.
5/8 anonim válasza:
Ha szoptatod,ha tápszeres abba benne vannak a fő vitaminok...Én csak Cebion cseppet és a D vitamint adom plusszba..
6/8 anonim válasza:
Szia! Én azért nem adnám ekkora babának, mert ez jó nagy vitamin bomba, aminek ha más következménye nincs is de az étvágya nagyon megnő tőle, elkezd feleslegesen hízni tőle mert többet eszik.
7/8 anonim válasza:
az én ismerősöm adja a gyerekének furcsa is szegényke.....
8/8 anonim válasza:
Ennyi okostojást...milyen vitamin túladagolásról csipogtok gyermekeim? Ennyire van szüksége a szervezetnek. Nem ez a sok. A gyógyszertári szar a kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!