Egy évesen kaphatja már ezeket?
-forralás nélküli víz, ebből készült tápszer
-paprika, paradicsom, uborka
-felvágottak ( sonka stb.) Ezt azért kérdezem, mert a kismamablogon óvatosságra intenek ilyen téren
-kakaó, tehéntej (minden tejterméket kapott már, de tejet nem)
Előre is köszi a válaszokat!
-igen, pont most lehet elkezdeni.
-ezeket is eheti, a paradicsomot már rég, az első ízek között van! na jó a másodikok között ;)
-felvágottat is ehet de csak jó minőségűt és semmi füstöltet még egyenlőre. én mikor ennyi idős volt a babám a skubidoo felvágottat vettem, az kifejezetten babáknak van. na meg a sága termékei jók, pl. a pulyka virsli. de szánj rá egy fél órát és olvasgasd az összetevőket, ami nem durva azt eheti :)
-kakaót is kaphat.
én a tehéntejet 22 hónaposan vezettem be a fiamnak, előtte csak főzelékbe főzve adtam. hozzáteszem hasmenése volt tőle, neki ennyi idősen érett meg rá a pocakja. 1 éves kort korainak tartom, de ez abszolút a te döntésed innentől kezdve :)
-forralás nélküli víz - 8 honaposan kapott eloszor-
-felvágottak ( sonka stb.) 7 honaposan kapott eloszor
-kakaó, tehéntej - 1 evesen kapott eloszor
-paradicsom, paprika - 7-8 honap kozott kapott eloszor. A paradicsomot inkabb szosznak kapta meg a paprikat is fove (pl. lecso). A paradicsomnak es a paprikanak soha nem huztam le a hejat es a paradicsomot soha nem magoztam ki mert ugyis turmixoltam a szoszt ennyi idosen meg.
- Uborka - 9-10 hoanposan meg felvagtam neki talcara kis paradicsom cikkeket, uborka csikokat meg paprika csikokat es elragcsalta. Az uborkat mai napig hamozom neki (20 honapos), magunknak is (igy szeretjuk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!