Szerintetek megéri ezeket megvásárolni? Minőségre gondolok.
Ezt az ágyat néztem ki, de láttam ilyesmiket olcsóbban is. Szerintetek minőségben megéri?
Illetve ruhácskákat szeretnék még rendelni, ezeket:
Nagyon szeretem a Peg Pérego babakocsikat (a kislányomnak is ilyen lesz), de mennyire más az angol Mamas & Papas?
A kiságyhoz még ezt:
Ez a lengyel összeállítás mennyire minőségi? Van valakinek tapasztalata? Szeretnék tartós, minőségi termékekre beruházni, mert nem több gyerkőcöt is szeretnénk a későbbiekben, és nem akarok mindenből újat venni.
Szépek nagyon. Ha meg tudjátok venni, akkor vegyétek.
Babaruháról nem tudok véleményt mondani. Az biztos, hogy sok kell és nem fogja tudni lehasználni őket.
Mi mondjuk vettünk kiságyat, meg volt baldachin is rajta. Aztán amikor hazajöttünk a kórházból levettem, mert zavart :) Porfogónak jó volt...
nekunk mamas&papas agya van a lanyomnak :)
a mamas&papas teljesen ugyan az amint a per-pergo, csak angliaban mas a neve :)
eleg sok minden ugyan az mint otthon csak mas neven "fut" :)
en ugy gondolom, hogy egy babaagy az babaagy .... nem hinnem, hogy tonkremegy:) a babakocsi mar mas kerdes...az en velemenyem az, hogy jo munosegu termekeket gyart a mamas&papas
Ikeában nézzél babaágyat,tesco-ban meg disney-s ruhákat. 3 db-os csomikban lehet kapni rugikat és body-kat is,nagyon jó a minőségük. Amúgy a saját márkás Cherokee a legtutibb utánuk,hiába hangzik ez rosszul..!
A disney-s rugik 3ezerX körül szoktak mozogni a bodyk meg 2ezerX körül /3 db-os csomi ha jól emlékszem,de nem mostanában néztem,mert mi már nem nagyon használunk rugit,csak ajándéknak vettünk ezt azt..
A termékek márkáját amúgy nem ismerem,csak én nem adnék ennyit ki egy ágyért,vagy egy rugiért...inkább akkor annál több játékot,vagy miegymást vennék neki később abból a pénzből.. De amúgy jól nézett ki minden,amit belinkeltél! :)
Kiságyból csak minőséget!
Mi kaptuk a kiságyat, hogy örültem, nem kell venni, és most úgy inog, hogy a gyerek tengeribeteg benne. Most veszünk egy másikat!:-(
Kisfiamnak rengeteg mamas and papas cucca van. Angliaban elunk es itt nagyon jo minoseg de nem angol hanem olasz a ceg. Kisfiamnak innen van a kisagya es nagyon jo (a mienk barna). Jelenleg 20 honapos es semmi gond nincs vele.
Nekem ket babakocsim van az egyik mamas and papas es pont ilyen:
A masik meg egy bugaboo cameleon.
A bugaboo jobb de nincs semmi gondom a mamas and papas babakocsival sem. Ha a peg perego ugyan az mint a mamas and papas akkor szerintem jo a babakocsi. Nekem csak azert kellett a bugaboo mert azt tudom tengerparton is hasznalni a mamas and papas-nak a kerekei nem jok a homokba.
off
kedves utolso: lehet en vagyok a bena, de ebbol melyik a hasznalt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!