Dönthető bébihordozót szeretnék vásárolni,
linkelnétek be képet, hogy néz ki? Vagy esetleg címeket,
hogy hol lehet megvásárolni.
Figyelt kérdés
Utazunk 1000 km, és azeretnék vásárolni az egy hónapos babámnak ilyet , mert ami van nem dönthető és nagyon kényelmetlen neki.
2010. okt. 14. 11:00
1/9 anonim válasza:
Szerintem bébihordozóból nincs dönthető!Csak gyerekülésből!
2010. okt. 14. 11:07
2/9 anonim válasza:
Bébihordó nincs dönthető. Ha pici babának kell, akkor nézz 0-18-as ülést, azt menetiránynak háttal is be tudod kötni, és a legtöbb dönthető is.
2010. okt. 14. 11:11
3/9 anonim válasza:
Én sem hallottam még dönthető hordorl, az szerintem nem lenne elég biztonságos. az 1000 km elég sok. nem lehetne több nap alatt megtanni, egy ennyu idős babának az iszonyú fárasztó és rosszat is tesz a gerincének. vagy nem lehetne repülővel mennI?
Ezek gyerek ülések több árkategóriában de szerintem az utolsó 2 ülés a legjobb egy ilyen picinek!
2010. okt. 14. 11:21
5/9 anonim válasza:
Ha még ici, és ennyit utaztok, akkor miért nem veszel inkább beköthető mózest? Az talán a legkényelmesebb ilyen hosszú útra egy picibabának. Mennyi idős?
2010. okt. 14. 11:22
6/9 anonim válasza:
Hordozóból nincs dönthető. A 0-18-as üléshez még túl kicsi ilyen hosszú útra, hiába dönthető, akkor sem való egy 1 hós babának még rövid távra sem. Nekünk olyan van, de 5 hós koráig hordozóba volt. Az ülésbe elveszett volna. Inkább vegyél beköthető mózeskosarat.
2010. okt. 14. 11:24
7/9 anonim válasza:
Én azt hallottam!(lehet nem jól) hogy hiába beköthető a mózes de nem lehet benne szállítani a babát!!Nem szabályos!(vagy valami ilyesmi)
2010. okt. 14. 11:26
8/9 anonim válasza:
Így van, a beköthető mózes a legjobb egy ilyen pici babának. És nem szabályellenes. Mi is mózessel utaztunk 1500 km-t éjszaka, végig aludt benne a 3 hónapos babám. Később kapott 0-25 kg-os dönthető autósülést, pont amiatt választottuk ezt, mert mi is sokat utazunk. De ha ezt fordítva bekötöttünk, még annyira se dölt hátra mint a bébihordozó. Amikor már menetiránnyal megeggyezően utazhatott, akkor tudtuk csak kényelmesen hátradönteni.
(azért hozzáteszem, hogy egy 1 hónapos babának tényleg nem biztos hogy jó ilyen hosszú autóút, még mózesben sem, huzatot kaphat egy ajtónyitástól is megfázhat, de ti tudjátok.)
2010. okt. 14. 12:05
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Maxi Cosi biztonsági gyerekhordozónk van, nagyon kényelmetlen a kicsinek, ezért is kérdeztem hátha van dönthető.A mózest szerettem volna én is vinni az útra de nem lehet nem biztonságos.
Kint élünk külföldön és szeretnénk karácsonyra hazamenni,addigra 3 hós lesz a baba.Lehet más megoldást kell keresnünk az autón kívül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!