Dönthető bébihordozót szeretnék vásárolni, linkelnétek be képet, hogy néz ki? Vagy esetleg címeket, hogy hol lehet megvásárolni.
Így van, a beköthető mózes a legjobb egy ilyen pici babának. És nem szabályellenes. Mi is mózessel utaztunk 1500 km-t éjszaka, végig aludt benne a 3 hónapos babám. Később kapott 0-25 kg-os dönthető autósülést, pont amiatt választottuk ezt, mert mi is sokat utazunk. De ha ezt fordítva bekötöttünk, még annyira se dölt hátra mint a bébihordozó. Amikor már menetiránnyal megeggyezően utazhatott, akkor tudtuk csak kényelmesen hátradönteni.
(azért hozzáteszem, hogy egy 1 hónapos babának tényleg nem biztos hogy jó ilyen hosszú autóút, még mózesben sem, huzatot kaphat egy ajtónyitástól is megfázhat, de ti tudjátok.)
Köszönöm a válaszokat!Maxi Cosi biztonsági gyerekhordozónk van, nagyon kényelmetlen a kicsinek, ezért is kérdeztem hátha van dönthető.A mózest szerettem volna én is vinni az útra de nem lehet nem biztonságos.
Kint élünk külföldön és szeretnénk karácsonyra hazamenni,addigra 3 hós lesz a baba.Lehet más megoldást kell keresnünk az autón kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!