Lecseréljük már a bébihordozót babaülésre?
Ülni üldögél. De egyedül még nem tud felülni, csak ha valaki segít neki. Viszont a bébihordozót nehezen tűri, mindig kibújik a pántok alól és előredől. Ül benne és nem fekszik. De így van a babakocsival is. Hiába van félig fekvő pózban abban is felül.
Amúgy 1 hét múlva 11 hós és 9 kiló (+- valamennyi ) és 78 cm. Szóval hosszú baba.
Szia!
Pont ebbe a dilemmában vagyok én is.Nem tudom mi lenne a jó.A fiam el van benne de csinálja azokat is amit leírtál.Ha meg be van kötve egyfolytában erőlködik hogy ki akar jönni belőle.Úgyhogy lehet hogy beszélek a férjemmel és veszünk gyerekülést inkább mert szerintem ilyenkor már ebben az utazás is élvezetesebb nekik :-)
Szerintem próbáljátok ki az autósülést. Úgyis meg kell most már venni, pár nap, és felül magától. A 4 hónaposokat nem szabad ültetni, ha még nem tud, a 11 hónapos már nagy baba, biztos technikai gondja van, mint az enyémnek volt. :)
Ő 8 hónaposan felült a babakocsiban, onnantól csak ült benne, de magától amúgy még nem ült fel sehol, csak 1 hónappal később. Szóval 8 hónaposan már autósülés kellett, mert nem feküdt volna a bébiben.
Az már nem ültetés, ha megül egyedül kis segítséggel. Az az ültetés, mikor pár hónapost kiékelnek, mintha ülne.
Köszönöm válaszaitokat!
Nemsoká lecseréljük akkor az ülést és remélem akkor nyugiban marad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!