Hogyan kössem be a bébihordozót?
??? mi van???
menetiránnyal megegyezően? SOHA!!! csak háttal, és lehet hátra is, hogyne lehetne?! az anyósülés a legszarabb hely a kocsiban!!!! oda csak kikapcsolt légzsák melett szabad!!!
Anyósülésre is és hátra is CSAK menetiránynak háttal szabad bekötni!
DE minden bébihordozón van egy bekötési rajz, azt nézd meg!!!
Milyen autótok és milyen hordozótok van, hogy nem lehet bekötni?
azért duurva, hogy rövid az öv!!!! anyósomék kocsijába is épp hogy elég hosszú, szóval értem a gondod! szenvedés, mire bekötjükoda a hordozót, a miénkbe meg 2perc és kész.
amúgy az övék suzuki ignis.
én nem másik hordozót vennék,mert valószínű, hgy azokhoz is rövid lesz, hanem kérném az autó gyártójától egy hsszabb biztonsági öv cseréjére a mostanit. sztem lenne rá lehetőség, főleg, ha elmondod szépen, miért lenne rá szükség.
16.59 vagyok.
hordozót csak menetiránynak háttal lehet bekötni első és hátsó ülésre is! de első ülésre csak akkor lehet, ha a légzsákot ki lehet kapcsolni vagy egyáltalán nincs!!!
daewoo lanosunk van, 3ajtós, de azért ez elég durva hogy rövid az öv, megpróbálok szerválni egy hosszabbat
köszi mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!