Mivel kössem le a kisfiam, hogy jobban haladjak a napi teendőkkel?
Figyelt kérdés
Kisfiam most lesz 5 hós,1gy hét múlva.Alig alszik napközben,20-40 perceket,két-két és fél óránként.Ezalatt csak vele foglalkozom,mert egyedül nincs el.Ha leteszem folyton hasra fordul,egy idő után nyafog,mert úgy már nem kényelmes neki,és úgy nem tud rendesen játszani.A kis székében sincs el,mert ha elejti amivel játszik,még nem találja meg,és sír miatta.Nem köti le a játszóhíd sem sokáig.Hamar elunja amivel épp játszik.Vagy ebben ennek így kell lennie?2011. márc. 18. 17:31
1/3 anonim válasza:
Nekem olyan idősen semmivel nem sikerült lekötnöm, két percet se volt el egyedül, így csak akkor tudtam bármit csinálni, amikor aludt. Amikor elkezd kúszni-mászni, akkor már jobban lefoglalja magát, akkor kicsit ott lehet hagyni. Aztán amikor elkezd felállni, akkor megint nem lehet otthagyni, mert folyton elesik :)
2/3 anonim válasza:
Az én kislányom sem maradt el semmivel 5 percnél tovább, ráadásul alváskor is összebújva aludt csak el, így akkor is mellette voltam. Egy valami kötötte le, egy mese, a maszkabál, a mai napig ha beteszem, attól megnyugszik, nagyon szereti.
3/3 anonim válasza:
Tedd hordozóba, pihenőszékbe és vidd magaddal, akkor nézelődik egy ideig, addig lesz 1 kis időd a teendőkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!