Bundazsákban hogyan kössem be a babámat a hordozóba?
Majd születése után a kórházból hazafelé?
Köszönöm: 37 hetes kismama
Lehet olyanokat kapni, ami hordozóba beköthető bundazsák. Azoknak lyuk van a lába közötti részen és ott jön ki a hordozó csatja.
Mondjuk ilyen:
Ha nincs rajta nyílás, szerintem nem tudod, vagy trükközöl, és óvatosan a lába közt felhúzod az öv alsó részét. Így azt én jóval hosszabbra hagynám.
Nekünk olyan volt (Németországból kaptuk), hogy van rajta rés az övnek. Kb pelus alatt 8-10 centivel. Ha sokat fogtok tavaszig ebben utazni, lehet, hogy én megkeresnék egy varrónőt, lehet, hogy kihasználnád. Ügyeskedj!:) Sok sikert!
7 hónapos kislány anyukája:)
Ha nem olyan, akkor sehogy.
Vagy kiviszed a kocsiig, odabenn meg befűtesz, és akkor meg leveszed róla.
Vagy ne abban vidd haza.
Akkor ezt bebuktam... Köszönöm. :(
Overálból van 62-es méret, akkor inkább azt fogom be az autóba (valószínű jó nagy lesz rá).
A zsák meg jó lesz a babakocsiba.
Nem lehet kivágni, hogy át tudd fűzni az övet? Ha tudsz szépen varrni, akkor te is megteheted, ha meg nem, akkor elvinném egy varrónőhöz.
Amúgy én még a babakocsiban is bekötöttem a babámat, persze nem az 5 pontossal, csak a lába között, hogy nem tudjon lecsúszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!