Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ilyen bélpoklos?

Miért ilyen bélpoklos?

Figyelt kérdés
Már írtam ma kérdésként, de egyszerűen nem tudok mit kitalálni már, két hónapos lányom állandóan enne. Vagyis amit adok neki adagot úgy veszem észre, hogy nem elég neki. Nemrég evett 160at de látom hogy éhes, nyűglődik csak, és miután elfogyott a kaja kereste továbbra is. Éhes maradt szegénykém. Többet nem merek adni neki, már így is sok a 160. Tanácstalan vagyok.
2009. nov. 4. 12:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Már magam sem tudom mit csináljak. ebédkor is evett volna még szegény, most is csak nyűglődik én meg nem adom neki a megfelelő mennyiséget. Félek, hogy sok lesz ez neki. Talán estére megpróbálom, hátha jobbat alszik majd tőle. Mi baja lehet? Max a hasa fájdul meg szegénynek, úgyhogy Infacolt adok neki előtte. Aztán majd meglátjuk hogy mi lesz. Remélem 180al megelégszik majd, mert ha nem....
2009. nov. 4. 15:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia! Az én pici fiam holnap lesz 1 hónapos és anyatejes baba (kizárólag azt fogadja el). Ő is 3300 grammal született, ma voltunk a védőnőnél és 4800 grammot mért, én itthon mértem már neki egy-egy szopi után 5100-at is. Mindig enne! Szinte semmi időm, mert kajcsi, büfi, kaki, tisztába tevés és lassan mire elaludna és én is hozzáfogok a dolgomhoz újra kezdi. De én azt mondom adj neki! Nem kövér baba! Legalábbis gondolom, mert a fiam sem az, husis, de téli baba, így kell is egy kis zsírpárna, legalább ki tudod vinni jobban a hidegben és erősödik is!

Bálint sokszor eszik, de szerintem még nem tudja kiszívni a megfelelő mennyiséget egyszerre, mivel először vagy 100-at vagy 80-at eszik, majd büfizik és 20-40 között eszik/iszik még. Utána a felesleget kibüfizi. Tehát a Te Picid is kibüfizheti, ha nem kell neki annyi, amennyit beszipákolt!

Kicsit nekem is hasfájós, de az espumisan segít neki, meg próbálkozom rendületlenül a kamilla teával. Remélem majd elfogadja azt is.

Sok sikert Nektek és írd meg légyszi, hogy ment a több adagos etetés.

Üdv.: 1hós baba anyuja

2009. nov. 4. 18:23
 13/13 A kérdező kommentje:
Hát akkor ti is tudtok enni:):). Nem semmi, ő még csak egy hónapos:). Én is úgy vagyok vele, hogy had egyen ha egyszer éhes. Én sem örülnék neki ha éhes lennék, és a nagy lakoma közben elvennék előlem a kaját. Jóhogy sírnék....:). Most vacsiztunk, végülis 160at evett meg és nem nyavíkolt több adagért. Kíváncsi leszek mi lesz vele éjszaka ha felébred, vajon mennyit fog megenni...
2009. nov. 4. 20:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!