Miért ilyen bélpoklos?
Szia! Az én pici fiam holnap lesz 1 hónapos és anyatejes baba (kizárólag azt fogadja el). Ő is 3300 grammal született, ma voltunk a védőnőnél és 4800 grammot mért, én itthon mértem már neki egy-egy szopi után 5100-at is. Mindig enne! Szinte semmi időm, mert kajcsi, büfi, kaki, tisztába tevés és lassan mire elaludna és én is hozzáfogok a dolgomhoz újra kezdi. De én azt mondom adj neki! Nem kövér baba! Legalábbis gondolom, mert a fiam sem az, husis, de téli baba, így kell is egy kis zsírpárna, legalább ki tudod vinni jobban a hidegben és erősödik is!
Bálint sokszor eszik, de szerintem még nem tudja kiszívni a megfelelő mennyiséget egyszerre, mivel először vagy 100-at vagy 80-at eszik, majd büfizik és 20-40 között eszik/iszik még. Utána a felesleget kibüfizi. Tehát a Te Picid is kibüfizheti, ha nem kell neki annyi, amennyit beszipákolt!
Kicsit nekem is hasfájós, de az espumisan segít neki, meg próbálkozom rendületlenül a kamilla teával. Remélem majd elfogadja azt is.
Sok sikert Nektek és írd meg légyszi, hogy ment a több adagos etetés.
Üdv.: 1hós baba anyuja
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!