Egy hónapos babával lehet utazni már hosszabb útra?
Figyelt kérdés
2órás kb az ut,200km,július közepére várjuk a babát-pontosabban 16ra és augusztus közepén mennénk haza a szülőkhöz.Én félek még ettől de a párom szerint ha erős baba lesz mért ne,ha vagy nagyon korán megyünk vagy későn,hogy kikerüljük a forgalmat..mit mondtok,vagy inkább mondjunk még le erről??2008. júl. 2. 22:40
1/4 anonim válasza:
Mi 6 hetesen vágtunk neki egy 200 km-es útnak és teljesen jól viselte, egyszer álltunk meg pihenni (BP- Zala megye)
Dia
2/4 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan vihetitek.A lányom imádta a kocsikázást, álltalában végigaludta az utat.Ő 6 hetes volt amikor először 180km-re vittük, semmi gond nem volt.Útközben megtudod ciciztetni, büfiztetni, sőtt tisztába tenni is.Mi baj lehet??(Természetesen a kreszt betartva mindezt egy pihenőhelyen megállva. ;)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ,ez úg yis baba függőlesz majd,de nem szeretnénk nagyon begyepesedni sem itthon..meg a nagyik is látni szeretnék:)
2008. júl. 2. 23:29
4/4 anonim válasza:
mi 1500 km-t készülünk megtenni 6 hetesen.. :-) persze ha az orvos is jóváhagyja, de előzetesben azt mondta semmi akadálya, ha a baba teljesen vizszintesen fekszik. Brüsszelbe vissza kell mennünk. Bár én filózom a repülőn..szóval 200 km simán belefér..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!