Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet 2 hónapos babával...

Lehet 2 hónapos babával utazni hosszabb időre?

Figyelt kérdés

Szüleimhez szeretnék elutazni szilveszterre, 2 hétig ott lennénk náluk, és hordozóba fektetném autóba, az út 1 óra 45 perces, és 135 km! Szerintetek kibírná a babám az utat és a hordozóban, vagy mózeskosárba fektessem??? 8 hetes most! Előtte megetetném (tápszeres), és aztán indulnánk, délben! Kicsit félek, h. nyűgös lesz, de az is lehet h. végig alussza! Van vagy volt valaki akinek szintén hosszabb utra vitték a babát, és kibírta?

A másik kérdésem az lenne, ha anyuéknál leszünk 2 hétig, és ha hazajövünk, a baba napirendje megváltozik? Gondolok itt arra hogy anyuéknál másképp lenne minden, mármint más levegő, más szobák, fények, ágyikó stb.?

2010. dec. 25. 16:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Az utat szerintem bírná. Még talán jót is aludna.

Ha anyudénál a napirend ugyanaz maradna, gondolok itt az evés, fürdés stb. időpontjaira, meg persze, ha te is ott leszel, mint BIZTONSÁG, szerintem nagy gond nem lehet. Hiszen Ő még nagyon kicsi baba. Talán könnyen alkalmazkodik. De igazából ilyen szempontból te ismered.

2010. dec. 25. 16:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, ugyanugy szeretnék mindent betervezni mind idehaza, evés, fürdetés, és persze én is ott leszek! Viszem a saját plédjét, kispárnáját, és a babakocsiját is! Gondolom valamennyire nem venné észre a változást, csak pl. hogy az a csillár miért ott van, meg ilyenek, mert ami a szobánkban van csillár annak folyton mosolyog, és a hordozónak is ami jelenleg a szekrény tetején van! :))) De remélem nem lesz gond! Amugy is szeretném hozzászoktatni az utazáshoz, mert én és a férjem azelőtt is folyton jöttünk-mentünk, és szeretünk kirándulni is, ezért rászeretném a kicsit is szoktatni! Köszi a válaszod!
2010. dec. 25. 16:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

szia,

mi 2hós babával mentünk rokonlátogatóba, 360km-re, 4órás volt az út. megetettem, előtte már bepakoltunk akocsiba, és büfi után már úton is voltunk, és megállás nélkül pont a következő etetésre értünk oda. :-) nem volt gond, végig aludt szinte.

utána meg anyuéknál laktunk 1hónapig, mert a házunkban a tetőteret csinálták, és gond nélkül bírta a 2.5hós gyerek. Nagyon ügyi volt, a napunk úgy ment mint otthon, és vittem én is mindenét, a kiskádtól az összes rongyiját, plédjét, játékát.... mindent. Ő észre sem vette, én túlizgultam, ő meg mindenki kis kedvencévé vigyorgta magát jókedvében!:-)

2010. dec. 25. 18:03
 4/8 anonim ***** válasza:
47%
Vigyétek bátran.Mi is elvittük a lányomat.Evés után indultunk és végigaludta az utat.A napirendet próbáljátok ott is tartani és akkor semmi baj nem lesz.Jó utat!
2010. dec. 25. 18:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm csajok, aranyosak vagytok! :)
2010. dec. 25. 18:16
 6/8 anonim ***** válasza:

2 hónapos babának még annyira nem számít a napirend, neki az a lényeg, hogy TE ott legyél :)

Mi is elutazunk Szilveszterre, 180 km, szintén 8 hetes baba :) Ez lesz az első autózása, leszámítva, hogy hazajött a kórházból. Hordozóban lesz. Nem lesz semmi baja, valószínű aludni fog végig.

Az első babám mindig aludt a kocsiban, és még most is sokszor, 2 éves.

Üdv, boldog új évet.

2010. dec. 25. 19:52
 7/8 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, ha sír is majd a babád az út alatt, nehogy kivegyétek a hordozóból, inkább álljatok félre pihenni!!! Nehogy az öledben utazzon!!!
2010. dec. 25. 19:52
 8/8 anonim ***** válasza:

mi is vittük 6 hetes korától Balatonra, anyósékhoz, nyaralni. Igazából nagyon jókl elvolt, még nagyobbakat aludt, mint otthon. Mi annyit annyi hibát elkövettünk, hogy csak az evési idejét vettük figyelembe a napunk kialakításában, az alvás időket nem figyeltük. Emiatt elente elég nyűgös volt.

tényleg csak az a fontos neki, hogy a ti közeletekben legyen.

2010. dec. 25. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!