15 hónapos gyermeketek hogy bírja a hosszabb autóutat? Pl másfél óra?
Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 21:19
2/10 anonim válasza:
az enyem jol birja csak mellette kell ulni es szorakoztatni. ennyi!
3/10 anonim válasza:
A kisfiam 13 hónapos, és egyszer elmentünk vele a balatonra, kb 3 óra autóval. másfél óráig elvolt, utána elaludt. Múlthéten voltunk a Hídi vásárban, kb 1,5-2 óra, és semmi baj nem volt vele, mert eljátszottunk vele. (persze gyerekülésben) Talán a utolsó 10 percben kezdte unni az utat. Szerencsénk van, mert valaki mindíg tud vele hátul lenni.
4/10 anonim válasza:
enyém vagy bámul ki az ablakon, vagy alszik. Nem bírom szórakoztatni, mert hányingerem van, ha olvasok vagy csak oldalra nézek autóban. A játékot ledobálja, szóval hiába adok bármit a kezébe.
5/10 anonim válasza:
Rosszul, ezért alvásidőben megyünk mindig hosszabb útra.
6/10 anonim válasza:
Kisfiam egy igazi sajtkukac, de az autózást jól bírja. Talán az a titok nyitja, hogy hozzászokott: minden hónapban egyszer elmegyünk nagymamáékhoz, ami 2,5 órás utat jelent. Játékokat adtam a kezébe, mondókáztunk, könyvet nézegetett, ilyesmi. Most meg már 2 éves lesz, és vettünk egy hordozható dvd-lejátszót az autóba, amin mesét is tud nézni, ha éppen azt akar. Mindettől függetlenül azért félve indultam el itthonról a múlt hónapban horvátba a tengerhez... de olyan simán bírta a 7 órás utazást, hogy csak lestem.
7/10 anonim válasza:
3 hónaposan a horvát utat gyakorlatilag átaludta. 1 éves koráig a legtöbbször elaludt autóban, alvásidőn kívül is. Azóta romlik a helyzet, sokszor ébren van, nyűgös, unja a rövidebb utakat is, mindent megun percek alatt. Mi is most vettünk neki dvd lejátszót itt a vaterán, mert pár mesét bármeddig tudna nézni (Szezám utca, Elmo, Postás Pat, Thomas, Pöttömkék), és ez reménytelen esetben is hasznos lehet.
8/10 anonim válasza:
Zenét hallgatunk azt élvezi, mondókázunk (vagyis többnyire csak én, ő tapsikol meg vigyorog) vagy alszik.
9/10 anonim válasza:
Szia,a kisebbik lányom most két éves,de két hónapos kora óta Balatonozunk a saját nyaralónkba,viszonylag sűrűn.Az út 2,5 óra.Mi általában alvásidőben megyünk,mert ez mindenki számára a legkényelmesebb.Azonban,ha nem így jön ki a lépés,akkor is simán elvan kb. két óra hosszát,a maradék fél órát kell csak szórakoztatni őt.Szoktam vinni kéz bábot és az első ülésről játszom neki.Mindig hangosan kacag ilyenkor,nagyon szereti.
10/10 anonim válasza:
Mivel 1,5 hónapos kora óta kéthetente utazunk nagyizni (2-2,5 órás út), már bőven hozzá szokott.
Most 1,5 éves, de nagyon szeret kocsikázni! Mindig van nálunk játék, innivaló, rágcsálni való. És egyszer mindig megállunk út közben, nézi a kamionokat az autópályán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!