Mikor alszik el este másfél év körüli gyermeketek?
Én csinálok valamit rosszul? Kb. 1 hete nem alszik el, csak fél 11-kor! Reggel 8 körül ébred.
Előtte is későn alvó volt, fél 10 előtt nagyon ritkán tudtam letenni. Már napközben is alig akar aludni, pedig egész nap lót-fut, táncol, levegőn is vagyunk...Mi lehet a gond? Vagy egyszerűen ő ilyen és kész?
Nem minden babának egyforma az alvásigénye... folyamatosan változnak ebből a szempontból is. Lehet, hogy neki ennyi elég.
Sokan meg azon hűlnek el, hogy az én fiam este fél 8 - 3/4 8-tól alszik reggel 9-ig, meg még déltől alszik 2-2,5 órát, előfordul három is. Ő ilyen mormota.
Az én másfél éves kislányom este 11 előtt sosem alszik el, reggel 8-kor már kel. Napközben alszik 1, max. 2 órát, de az ritka. Minden nap megyünk sétálni, sosem babakocsizunk, hanem kismotorral jön velem. Elég szép távokat megteszünk, hogy elfáradjon, mégsem alszik el előbb este. Illetve, ha valahogy sikerülne korábban elaltatnom, akkor éjjel 4-5-kor kel, és játszana, mert kialudta magát. Minimális az alvásigénye. :(
Nekem az éjjel 12 órát alvó baba álom kategória... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!