Mikor alszik el este másfél év körüli gyermeketek?
Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 14:16
11/14 anonim válasza:
Nálunk is ugyanez a helyzet pár napja. (épp az előbb tettem fel egy hasonló kérdést) Én sem tudom mi lehet az oka hogy nem alszik el úgy mint régen, pedig eléggé elfárad napközben, de lehet hogy neki ez is kevés. Azért nem vihetem el falat mászni ennyi idősen hogy elfáradjon. Lehet az a baj hogy velünk szeretne lenni tovább.
12/14 anonim válasza:
Előző vagyok. Mondjuk az én lányom ettől függetlenül 12 órákat alszik éjjel, úgy kell reggel ébresztgetnem hogy ne csússzon a reggeli. De az elalvás valahogy nem megy mostanában.
13/14 anonim válasza:
7-kor fürdik és 8-ra általában alszik reggel 7-ig.
14/14 anonim válasza:
17 hónapos, és 9 körül szokott elaludni, néha +/- fél óra. De sajnos éjjel van, hogy 2x is ébred, úgyhogy inkább aludna Ő is később el, csak végig aludná már az éjszakákat...Szóval szerintem az nagy kincs, ha egy gyerek ennyi idősen ébredés nélkül alszik reggelig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!