Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki homeopátiás szereket ad...

Aki homeopátiás szereket ad gyerekének, miért teszi? Komolyan hisz abban, hogy valami, hatóanyag nélküli laktóz golyó meggyógyítja a babát?

Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 20:15
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy én hiszek benne, még nem gyógyítja meg a babát. De kipróbáltuk mert teljesen veszélytelen, és csoda történt: használt! Elször ezt próbálom inkább, és csak utána nyúlok gyógyszerhez.
2009. nov. 3. 20:19
 2/42 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hittem benne,de kipróbáltam náthás babámnál,gondoltam úgy sem árt,és látványosan javult!
2009. nov. 3. 20:22
 3/42 anonim ***** válasza:
100%
Van benne hatóanyag, de ez téged egy pillanatig ne zavarjon. Jobban utána kellett volna nézned.
2009. nov. 3. 20:23
 4/42 A kérdező kommentje:

Milyen betegségre,mit és mennyi idő alatt gyógyult meg?

Nem kötözködni akarok ám,a szakdogámat írom "népbutításból".

2009. nov. 3. 20:23
 5/42 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Ezt teszem vagy 3 hónapja.Felhigított anyag van benne,amit annyira higítanak,hogy csak a rezgése marad benne.
2009. nov. 3. 20:25
 6/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz elfogult a szakdogád, ha eleve "népbutításnak" bélyegzed?

Én Chamomilla Vulgarist adtam fogzási fájdalmakra, és azonnal (aznap éjszaka) jelentkezett a hatás.

Magamnak terhességem alatt vizesedésre szedtem, már nem emlékszem mit, látványos volt a javulás! Terhesség alatt "rendes" vízhajtót nem igazán lehet szedni.

2009. nov. 3. 20:26
 7/42 A kérdező kommentje:
Egy gyökérkezelést bevállalnál homeós bogyóval?Nyilván igen,hiszen látványos az eredmény.Igaz?
2009. nov. 3. 20:29
 8/42 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg gyökérkezelésre nincs homeós bogyó..

Egyébként nem hiszem, hogy ha tényleg semmit nem érne a homeopátia, akkor ennyien élnének vele.

Egyébként mit jelent az, hogy az anyagnak csak a rezgése marad benne?

2009. nov. 3. 20:35
 9/42 anonim ***** válasza:
100%

Annyit tudhatnál,hogy a gyógyszerek,amit az anyukák már a terhességük alatt szednek,és azok,amikkel tömik a babálat,ha kettőt köhint:gyögítik az immunredszert,és mindegyiknek van káros hatása.Mégis adják nagyon sokan,nem törődve a mellékhatásokkat.

A homeopátiás szereknek a hatóanyaga gyógynövény.Ezek hatásossága évszázadok óta bizonyított,nincs semmi káros hatásuk,és az immunrendszert is erősítik.

A Rákosi-rendszer előtt nagyon kevés embernek volt egészségbiztosítása,és a gyógyszer is nagyon drága volt.Az emberek gyógynövényekkel gyógyították a betegségeket.Csak akkor mentek orvoshoz,ha az feltétlen szükséges volt.És sokkal egészségesebbek voltak,mint a mai emberek.Nem voltak allergiások,pollenérzékenyek,asztmások sbt.

Az ok nélkül szedett gyógyszerek többet ártanak,mint használnak.Nem hinni kell a homós szerekben hanem a hatásukat megtapasztalni.Ez a gyógyszerek esetében sokszor kétséges.Ha olyan jók,akkor miért van az,hogy az orvos ír föl a babának valamit,és ha nem használ,akkor ír fel másikat,miközben a baba szervezetébe káéros anyagok kerülnek?Ez miért lenne jobb,mint a homós szerek ?

2009. nov. 3. 20:37
 10/42 anonim ***** válasza:
100%

mi is haszánljuk, és hat. fogzásra, náthára. más bajunk eddig nem volt, nekem sem, a páromnak sem, a babának sem.

a párom brutál fogfájását is elmulasztotta.

egyébként ezek a golyót az immunredszert stimulálják, és késztetik arra, h legyőzze a problémát.

2009. nov. 3. 20:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!