Mennyire váltak be nálatok a homeopátiás szerek?
se hasfájós se fogfájós nem volt egyik sem (szerencsémre)
de minden más esetben használt kb 1-3 nappal korábban gyógyultak meg
megelőzésre is jó
sokkal kevesebbet betegek szebben gyógyulnak a sebek
szal nekem bevált / vagyis a gyerekeknek
Kisbabákra nem hat a placebó... az a tudatra hat, és mivel nekik még nincs olyan fejlett tudatuk, hogy most pszichoszomatikus úton fájdalmat csökkets nála, ezért nem fog hatni, adhatsz neki bármilyen homeopátiás csodaszert.
Akinél meg hatott, annál úgy hívják: véletlen. Ha helyette desztillált vizet adott volna neki, ugyanúgy "hatott" volna...
Félreértettél, tisztában vagyok vele, mi az édeskömény. Én külföldön élek, itt már sokkal elterjedtebb a homeopátia, az orvosok is elismerik. Sokszor azért nem hat, mert pontosan meghatározott tünetekre írják fel, és mert nem mennek az emberek homeopata orvoshoz, csak a bajukra azt hallották, ez a jó, akkor azt veszik.
Az édesköményt arra írtam, hogy bármilyen csodaszert kipróbáltunk, semmi nem használt, talán az édeskömény tea valamennyit, de nem igazán segített.
Nekünk véletlenül pont akkor múlt el a hasfájás, mikor homeopátiás szert adtam rá (mikor nem adtam, megint görcsölt a hasa), pont akkortól tudott fogzás közben aludni, enni rendesen, mikortól fogzásra adtam rá homeós szert, és a náthája is akkor kezdett javulni, pontosan akkor, mikor adni kezdtem rá homeós szert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!