Homeopátiás gyógyultak! Mennyi idő elteltével kezdet használni nálatok az alkati szer? Van esetleg olyan akinél az első "próbálkozás" nem sikerült?
Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 14:33
1/4 anonim válasza:
nekem sikerült, de eltelt két nap is és csak utána használt, de bevált, és azóta csak ilyet hazsnálo,, akármi problémám is legyen nem szedek semmilyen gyógyszert se mostmár
2/4 anonim válasza:
csatlakozom az előttem hozzászólóhoz...
Nálam az alkati szer teljes hatása kb 10 nap után volt teljes. Már 24-48 óra után kell érezz változást, ha eltalálták a szeredet.
Hadd ne mondjam, hogy azóta én sem szedek más (allopata)gyógyszert!
3/4 anonim válasza:
Bocsánat h belekérdezek de tudnátok nekem fejér megyében egy jó homeopata szakembert??Depresszió pánikbetegségre.Köszi
4/4 anonim válasza:
Itt a Fejér megyei orvosok listáját találod.
Ha depresszió a probléma, akkor általános vagy házi orvost válassz. Amúgy mindegyik orvos kapott képzést a depresszió, illetve a lelki panaszok homeopátiás kezelésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!