Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg annyira nehéz az első...

Tényleg annyira nehéz az első hét? Kicsit megijedtem. Mindenki azt irja hogy nehéz nagyon.

Figyelt kérdés
Én meg hiú, azt hittem hogy ez úgy megy hogy hazahozom boldogok vagyunk mint még soha, 3man elvagyunk apucivel etetem aztán alszik és kész.és örülök hogy van gyerkem.
2009. nov. 3. 18:56
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Na,a "kedves"kötözködős válaszoló biztos engem is megtalál majd.Nekem nem volt nehéz.Az első fiam is tündér volt,a kezdetektől 1 x kelt éjjel,különben aludt.Gyorsan és probléma mentesen szültem,szval jól is voltam.A 2.fiam pikk-pakk érkezett(gátmetszés nélkül)2.5 nap múlva otthon voltunk,és ő is nagyon nyugodt volt picinek.A hasfájás mindkét gyerekemet elkerülte.Sztem most sokkal nehezebb a kicsivel(17 hós)mert mióta jönnek a fogai,1x-2x felébred és olyankor csak én kellek neki.Úgyhogy ne görcsölj rá,ki fog alakulni.De tényleg van akinek könnyebb,és van, akinek nehezebb(legalábbis úgy érzi).Könnyű szülést,és NYUGODT napokat,heteket!
2009. nov. 3. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!