Kis csomót találtam a nagyajkam szélénél. Nagyon megijedtem, első gondolatom az volt, hogy rákos vagyok. Lehet valami más oka is?
Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 19:05
2/4 A kérdező kommentje:
Nem fáj, nem viszket, nem látszik. Csak érzem az ujjammal.
2011. márc. 29. 19:08
3/4 anonim válasza:
Nem vagy rákos. Nekem is volt már és elmúlt, szépen visszahúzódott, csak ne nyomkodd, ne piszkáld.
4/4 anonim válasza:
Biztos, hogy nem vagy rákos :=) Valamelyik nyirokcsomód, szőrtüsződ vagy verejtékmirigyed gyulladt be. Olyan ez, mint amikor az arcodra nő egy piros dudor, de nem biztos, hogy be is érik pattanássá, hanem lehet, hogy pár nap múlva nyomtalanul eltűnik. Szóval ne aggódj, ne piszkáld, légy türelmes, nagy eséllyel el fog tűnni vagy mégis beérik és akkor -jókora fájdalom kíséretében- ki tudod majd nyomkodni. Nagyon ritkán előfordul, hogy annyira begyullad, hogy orvoshoz kell vele menni (nekem egyszer volt ilyen), de reméljük, hogy nem így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!