Tényleg annyira nehéz az első hét? Kicsit megijedtem. Mindenki azt irja hogy nehéz nagyon.
az első hét nehéz??? Az első 2 hónap nehéz, nem csak az az 1 hét... első héten még fel sem ocsúdsz, hogy van egy gyerkő a háznál:)
Kb. így fog kinézni: eteted - már ha hajlandó enni-, üvölt - tisztábateszed-üvölt-próbálod altatni-üvölt-elalszik-kész vagy. Naponta 8szor cirkulál ez a sorozat...
még hogy az első hét! Bárcsak úgy lett volna...
Én az első hónapot végigbőgtem, mert nem volt tejem. 1,5 óra volt egy szopi, majd fél óra a fejés, peluscsere és kezdtem elölről. A kedvem a nulla alatt volt a fáradtságtól, enni nem nagyon bírtam, mert folyton gyomoridegem volt, hogy vajon most miért is sír a gyerek. Segítőkész rokonok nyüzsögtek a lakásban, de a pokolba kívántam őket, mert se nem takarítottak, se nem főztek, inkább csak lézengtek és várták, hogy mikor kel fel a baba, hogy játszanak vele vagy azt nézték, hogy szopik a baba. Mindezek mellett fájt mindenem, ülni ugye a metszés miatt alig tudtam... És még sorolhatnám, hogy mennyi minden van nem az első hétben, hanem az első 6! hétben. Nekem utána kezdődött, hogy kezdtem jól érezni magam és úgy igazából örülni, hogy van egy tündéri csemeténk. De mindezek ellenére azt mondom megéri, mert nincs hálásabb feladat egy gyermek gondozásánál! Csak az első heteket kell túlélni!
Sok boldogságot a pocaklakóhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!