Biztos lehurrogtok-de miért nem lehet egy kismama csinos?
Fogyókúra alatt senki sem koplalást ért, hanem,hogy esetleg odafigyel arra, amit eszik. Nem hinném,hogy ezt orvos tiltja. Meg ennyi erővel, állítólag az sem jó, ha valaki 15 kg-nál többet hízik a terhesség alatt.
Én speciel pont azért,hogy ne a gyerektől és a háztartástól vegyem el az időd, hajnalban edzettem, amikor a család még nagyban aludt. Nincs ez másként most sem, pedig sajnos a 21 hónapos fiam még mindig kel éjjelente. De egyszerűen elhatároztam,hogy engem zavar,hogy sokat híztam, és ha ez az ára,hogy lefogyjak és még a gyereket se kelljen heti 4-5 alkalommal "lepasszolni", hát ez az ára! Csak ez másnak ne fájjon!
Senki nem szólja meg, aki tornázik gyerek mellett.
DE: a kérdező 4 hetes babáról ír. Komolyan az a normális, hogy valaki 4 héttel szülés után tornával leadta a pluszkilókat??? Hát vessetek meg, de nem mennék 4 hetes gyerek mellől az edzőterembe. 3-4 hónapos mellől simán.
Nálad a csinos = vékony? Elég korlátolt lehetsz...
Nos, én ismerek olyan vékony nőt, akihez bottal sem nyúlnának a pasik, mert undorítóan néz ki a vékonysága ellenére, viszont ismerek olyan, általad bálnának nevezett nőt is, aki viszont annyira dögös, hogy minden ujjára 10 pasi is akadna. Szóval nem ezen múlik.
Az meg a másik fele, hogy ha te a kisujjadat sem mozdítottad meg azért, hogy ne maradjon rajtad 1 plusz kiló sem, akkor mire fel ilyen nagy az arcod?
Ha napi több órát szenvednél edzéssel és már hónapok/évek óta nem ettél volna egy jót, akkor sem lenne jogod bárkit is leszólni, így meg aztán főleg!
És akkor mi van azzal a rengeteg nővel, akik gyerek nélkül "bálnák"? Vagy a gyerek előtt is azok voltak és nem változtak? Nekik is bombanővé kellene változniuk szülés után?
Lehetsz csinos, vékony stb, de értékes belső tulajdonságok nélkül úgysem érsz semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!